2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بارون می باره میگه که چی؟پاییز میشه میگه خب که چی؟بهار میشه میگه خب که چی؟وااای خیلی اعصاب خرد کن هس ...

قرار نیس با هر چیزی ذوق کنه آدم . من عاشق پاییزم . با راه رفتن تو کوچه هم دلم باز میشه یا عاشق برفم . کلی بارون رو دوس ندارم . سلیقه ایه

قرار نیس با هر چیزی ذوق کنه آدم . من عاشق پاییزم . با راه رفتن تو کوچه هم دلم باز میشه یا عاشق برفم ...

ادمهای افسرده با هیچی ذوق نمیکنن

اخه زندگی خیلی خیلی کوتاهه

حیفه با افسردگی و ناله و غصه تموم بشه بره 

منم اطرفم یکی دو تا افسرده دارمتا میتونم ازشون فاصله میگیرم ولی خب بالاخره انرژی منفی اشون ادمو میگی ...

اونایی که افسردن دست خودشون نیست جزام هم ندارن 

طبیعتا هیچ کس هم دوست نداره از قصد خودش و افسرده کنه

بارون می باره میگه که چی؟پاییز میشه میگه خب که چی؟بهار میشه میگه خب که چی؟وااای خیلی اعصاب خرد کن هس ...

تازه خودشون اگر لذت نمیبرن لااقل عذابم نمیکشن ولی امااان از اطرافیان که داغون میشن

منم اطرفم یکی دو تا افسرده دارمتا میتونم ازشون فاصله میگیرم ولی خب بالاخره انرژی منفی اشون ادمو میگی ...

منم چند تایی اطرافم دارم، رفتیم کوه من کلی ذوق میکردم با همه چی اون کل مسیر غر میزد از گرما ،از خاک و خول،از هزار تا چیز واقعا کوفتم کرد

منم چند تایی اطرافم دارم، رفتیم کوه من کلی ذوق میکردم با همه چی اون کل مسیر غر میزد از گرما ،از خاک ...

همین دیگه

هر جا باشن زندگی و تفریح و مسافرت رو ب بقیه کوفت میکنن