2777
2789
عنوان

چیکارکنم طلسمم باطل بشه

112 بازدید | 28 پست

من چندساله میخوام واسه یه آزمونی بخونم.  با اشتیاق و انگیزه فراوان شروع میکنم به یه جایی ک میرسم ینی تقریبا بعد 3هفته ول میکنم.  دقیقا 5ساله کارم همینه.  حالا به این نتیجه رسیدم که گره تو کارم انداختن وگرنه دلم میخواد برم کتابامو قورت بدم انقد بخونم اما نمیتونم.  

چیکارکنم ک طلسمو باطل کنم شماره ملایی کسی ندارین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولی یک غسل خیلی مجرب هست خیلی خیلی عالیه با دقت بخون و حتما انجام بده

غسل برای باز شدن هر گونه سنگینی و بستگی و دور شدن طایفه جن گشایش در کار و ازدواج و معاملات و روزی

و اینکه فکر می کنید تو کاراتون گره افتاده است

🍃🌺بهترین وقت برای این غسل بعدازظهر شنبه تا غروب یکشنبه می باشد

🍃🌺قبل از وارد شدن به حمام 

"بسم الله الرحمن الرحیم بحق

بسم الله الرحمن الرحیم" میگویید ،،،

قبل از آن رو ی ظرف یا پارچ آب 7مرتبه سوره ناس و فلق را با ده مرتبه آیه 33 سوره الرحمن (" از یا معشر الجن شروع می شود)

و ده مرتبه ام آیه 97 و 98 سوره مومنون را که "از وقل شروع میشود را روش خوانده و آخر سر با آن پارچ یا ظرف غسل کنید.

💖روی آب ولرم میتونید بخونید

❤️داخل حموم دیگه به آب قرآنی‌تون آب اضافه نکنید

💚موقع غسل زیر پاتون تشت یا لگن بزارید، که آب به فاضلاب نره

💜حموم که کردید آخر سر با آب قرآنی غسل کنید

💙نیت غسل رفع سنگینی

🧡غسل رو که انجام دادید، آب توی تشت رو، پای گلدون یا تو باغچه بریزید

💛اینکه چند بار انجام بدید اختیاریه

تعدادبیشتربهتر__حداقل یبار

میتونید هر هفته انجام بدید فوق العاده عالیه، بجز زمان عذر شرعی

چله سوره انسان هنگام غروب 

❌هر روز تا ۴۰ روز پشت سر هم انجام شود

میخوای خودتو بدبخت کنی دنبال شماره ملا و دعانویس و کچل آسمانی بگرد

مشکلت یه چیز دیگه‌ست، مثل کمال‌گرایی و غیره

طلسم این‌جوری نیست اصلا 

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

میخوای خودتو بدبخت کنی دنبال شماره ملا و دعانویس و کچل آسمانی بگردمشکلت یه چیز دیگه‌ست، مثل کمال‌گرا ...

عزیزم بهم یقین شد ک طلسم تو کارم انداختن وگرنه یکسال تنبلی میکنم دوسال کمالگرایی میکنم الان 5ساله کارم همینه.  با کتابام نگاه میکنم دلم میخواد انقد بخونمشون ک پاره بشن ولی یه حسی میگه بیخیالشون شو بابا

کنار این غسل حتماااا حرز امام جواد اصل بخرید همیشه همراهتون باشه 

چله ( بیشتر از ۴۰ روز ولی تعداد روزش رو تعیین نکنید )سوره بقره (هم صوتش پخش بشه هر روز هم خودتون بخونید و سوره یاسین و سوره جن ،زیارت عاشورا 

نماز اول وقت ،ذکر استغفار 

تکرار زیاد آیت الکرسی و چهار قل 

باطل میشه ایشالا

این آزمون جزو طالعت نیست . راهی دیگه برات ثبت شده در سرنوشتت . اگه الان برای اون راه مقاومت کنی چند سال دیگه ناچارا خودت میری همون راهی را که باید دختر خاله من بهش گفتن برو بدون کنکور دانشگاه علمی کاربردی. گفت وا من ؟ من با این هوشم برم علمی کاربردی؟ عمرا . سه سال کنکور خوند تا بالاخره دولتی قبول شد شهرستان رفت اسم نوشت یک روز هم نرفت سر کلاس سر مسائل خانوادگی مجبور شد انصراف بزنه . بعد خواست بره پیام نور باز سر یه سری مسائل که پیش اومد باز انصراف . بیست سال گذشت الان 35 شش سالشه داره می‌ره علمی کاربردی . الان سال سوم هم تموم کرد یعنی 6 ترم خوند پیوسته همین علمی کاربردی دیگه هم مشکلی پیش نیومد که انصراف بده .  

می‌خوام بگم که 

گاهی نمی شود که نمیشود که نمیشود