2777
2789
عنوان

اعصابم خوردع مثل گاو غذا خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 78 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو شکر کن هست که بخوری

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

ن اینارو ک همینطوری گفتم برا شوخی با خودم اما کلا ی همچین آدمی شدم

حتی ب شوخی هم اینجوری صحبت نکن در مورد خودت

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

چطوری اعتماد ب نفس داشنه باشم؟

بگو هیچ کی منو بالا نمیبینه تا موقعی ک خودم خودم و تحقیر بکنم 

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

چطوری اعتماد ب نفس داشنه باشم؟

حتی ب شوخی اینجوری صحبت نکن 

برا خودت ارزش قائل باش 

تیپ بزن 

ب علایقت برس 

لایق بهترین هایی 

همش اینو بگو

به فکرسلامتیت باش 

امروز دکتربه همسرم گفته اگه رژیم نگیری و پرهیزنکنی کلیه ات و کبدت ازکارکیفته ،یکمم کلیه اش درگیر شده 

حالمون خیلی بده 

همسرم خیلی پرخوری میکرد 

حالا دکتر گفته ماکارونی و برنج و نان و سرخ کردنی و خورشت هاکلا نباید بخوره ،روغن نباید استفاده شه تو غذاهاش باید غذاهای آب پز بخوره 

شیرینی جات اینا کلا ازهمه چی محروم شد خیلی ناراحتم براش

حتی گفته آب تصفیه شده بخور 

به فکرسلامتیت باش امروز دکتربه همسرم گفته اگه رژیم نگیری و پرهیزنکنی کلیه ات و کبدت ازکارکیفته ،یکمم ...

وای چقدر سخت منم میترسم اینطوری شم دیگه الانم پام خیلییی درد میکنه 😭

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

یه لیوان دمنوش چای سبز و اندازه یه ناخن چوب دارچین بنداز توش  خوراکه چربی سوزی و کاهش اشتهاست 

هر روز  دوساعت بعد ناهار یه لیوان چای سبز و دارچین اصلا میشوره میبره 

اما بهت توصیه میکنم ساعت ۷ شب به بعد نخوری چون به شدت روی خواب تاثیر میزاره و البته بگم اگر قصد بازار رفتن هم داری یه ساعت قبلش نخور چون ادرار آوره 

خلاصه چای خشک سبز رو دریاب از عطاری بخر فله ای و برگش رو بخر باید برگش سبز روشن رو به تیره بره یوقت نزدیک به سیاه نباشه که بی کیفیته