2777
2789
عنوان

اعصابم خوردع مثل گاو غذا خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 78 پست
میگن دانه چیا خوبه.میگن صبح بخوری حجم شکمو میگیره سیرمیمونیفقط شنیدم خودم امتحان نکردم فعلا

گرفتم اما نخوردم 

من ک تا این موقه شب بیدارم از اون تا 12 میخوایم دیگ ضیح ناشتا ندارم کلا💔😂

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

یه لیوان دمنوش چای سبز و اندازه یه ناخن چوب دارچین بنداز توش خوراکه چربی سوزی و کاهش اشتهاست هر روز ...

ارع گرفتم قبلاا اما یکم تیرس انگار 

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارع گرفتم قبلاا اما یکم تیرس انگار

ببین باید برگای درشتی باشه نه خورد و خاک 

اما خب خوبه از فردا شروع کن بخور روزی دو استکان بخور یا یه لیوان دمنوش بزرگ که اندازه یک نیم لیوان فرانسویه 

چوب دارچین هم طعمش ملایم شیرین میکنه و هم از گسی در میاد و

من چوب دارچین رو ریز ریز میکنم توش و میزارم باهاش دم بکشه و درآخر همراه چای دندون میزنم و کامل میخورم دارچین رو  طبعش هم گرم میکنه 

حتی اگه رژیم هم نداری به طور معمول چای سبز بخور به جا چای سیاه اگر هم نخواستی حداقل روزهایی که غذای چرب یا پر کالری و زیاده روی میکنی حتما بخور 

تاکید می‌کنم نتیجش دیدم روی خودم و خواهرام  چربی سوزی و کاهش اشتها میاره فوق العاده