2777
2789

چجوری تونستین مقابله کنین

من این روزا خیلی حالم بده 

ذهنم مشوشه

انگیزه زندگی ندارم

همش افکار منفی دارم

همش به خودکشی فکر میکنم

انگار یکی داره هُلم میده

ترغیبم میکنه به خودکشی

😞کلافم اصن

تراپی هم جواب نیس

کاربری قطع دسترسی شد ~ درست یادمه یک شب بود ؛ یه چشم اشک یه چشم خون ، دم رَفتنت نفسم رفت ... همه حرفام به دلم موند ...                        

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقد صبرکن میگذزه

دیگه چقدر صبر 

کاربری قطع دسترسی شد ~ درست یادمه یک شب بود ؛ یه چشم اشک یه چشم خون ، دم رَفتنت نفسم رفت ... همه حرفام به دلم موند ...                        

صبر کن

روی خودت تمرکز کن

هرچیزی که حالت و بد می‌کنه دور کن

چیزای غمگین نبین 

حواست رو پرت کن 

به خودت انگیزه بده ناامید نباش 

یادت نره به اندازه کافی خوب هستی این روزا هم میگذره مثل همه اون روزایی که گذشت و فقط یه خاطره ازش میمونه قوی باش و خودتو نباژ

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

من حواسمو پرت میکنم فقط

دلم میخواد بمیرم

حتی وسط کار بهم میریزم

اره

حالم به شدت بد بود نوسانی بودم، یکم حالم معمولی بود صدبار خداروشکر میکردم،با گذشت زمان بهتر میشی بسپر به زمان و اگر چاره ای داره مشکلت عرجور شده یه امتحانی کن اگه درسته

منم این روزا فقط به خودکشی فکر میکنم تو تاپیکام هست

دآرم خفه میشم از بغض