2777
2789
عنوان

بنظرتون حق دارم از خانواده همسرم دلخور باشم 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1834 بازدید | 146 پست
خب باید زحمت بکشه درآمدشو بیشتر کنه . شغلش چیه

کارمنده 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

چه کارمندی که دریافتی این مدل سابقم که داره مطمعنی از درامدش

کلا ۴ سال سابقه داره 

خیلی از کارمندا داذن اداره کار میگیرن

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یا شوهرت باید درآمدشو ببره بالا. یا اگه این کارو نمیکنه ، خودت برو سر کار و دیگه کار خونه نکن. ...

شوهرم که بیکار نیست که میگید نقشش چیه کارمنده و سرکار میره 

خودمم دنبال کارم ولی کو‌کار مناسب

بله کوتاه اومدم چون هزارتا وعده وعید دادن که بهشون عمل نشد

عزیزم اگر وعده ای دادن باید بهش عمل بشه اما خودتون گفتین که دستشون به دلایلی تنگ شد و نتونستن انجامش بدن. اینکه بخوان طلا و ملک بفروشن تا عروسی رو پرشکوهتر کنن عاقلانه به نظر نمیاد.

در هرحال به نظر من خانواده خوبی بودن که در حد توان اومدن جلو و اگر دستشون تنگ نبود چه بسا بهتر میومدن جلو.

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

اگه کاری از دستش بر نمیاد باهاش صحبت کن و کارای خونه رو نصف کنین و تو هم برو سر کار. بالاخره خیلی از زندگی ها با شغل یه نفر نمی چرخه و خیلی از زن و شوهرا با هم کار میکنن ؛

دوتا راه داری 

اول اینکه فکر کنی حق داری و از شوهرت و خانواده اش متنفر بشی و هرروز درگیری ذهنی داشته باشی  خودخوری کنی 

و دوم اینکه بگی گذشته ها گذشته و هی این حس کم گذاشتنشونو برای خودت تقویت نکنی و بتونی با عشق ادامه بدی ... 

کدوم؟

واقعا دیگه الان فرقی نمیکنه چیکار کردن براتون .. گذشته ها گذشته ، چیزی که مهمه حال و آینده ست 

خونه بابات چی داشتی؟ وضعیت مالی بابات از اونا بهتر بود؟

من خونه بابام کم نداشتم 

مشکل وعده وعید هاییه که دادن و عمل نشده 

ربطی به وضعیت مالی پدر من نداره

من خونه بابام کم نداشتم مشکل وعده وعید هاییه که دادن و عمل نشده ربطی به وضعیت مالی پدر من نداره

چرا خب ربط داره اگه وضعیت مالی پدرت خیلی عالیه حق داری 

ولی اگه متوسطه نه حق نداری چون تا الانم زیاد برات خرج کردن

در واقع وظیفه پدر و مادر شوهرت نیست که برات یک قرون خرج کنن فقط وظیفه همسرته 

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

طلا هدیه است

هدیه رو وقتی برای کسی میخرن به اون فرد نمیگن تا سوپرایز شه

اونام در حد خودشون هدیه دادن

طلا دادن خونه خریدن

واسه مراسم و...

خانواده خودت چی کار میکردن ؟!

چرا اونا تو خرج کمک نکردن

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂

عزیزم سرویس یه بار خریده میشه یا تو عقد یا تو عروسی که برای شما تو عقد خریدنهمسرتونم تک پسره اما تک ...

عزیزم هیچکدوم از طلاها به انتخاب من نبوده و اکثرا سبک 

این چیزهایی ک گفتید هم درست ولی طبق شرایطی بوده که خودشون گفتن و قول دادن

خودشون گفتن خونه و همه مراسمات و رسم و رسوم به بهترین شکل میگیرن 

دیگه جهیزیه و خونه دخترا که به من ارتباطی نداره هرچند بچه مجرد هم ندارن

عزیزم ناراحت نشیا ولی بیا کاملا منطقی باشیم من نمیدونم پدر شما درحال حاضر خونه داره یا مستاجرین ولی اگر منطقی نگاه کنی اگر مستاجر باشند خانوادت پس با یه ذره درک میشه فهمید که خونه دار شدن کار خیلی سختیه که پدر شما هم نتونسته بعداز اون همه مدت بگیره و یا اگر هم خونه داشتن پدرو مادرتون حتما از پدرتون سوال کنید که چجوری خونه دار شدن و بهتون میگه که تواین زمانه چقدر کار محال و نشدنی و سختیه ولی ازونجا که شما خوش شانس بودی خانواده شوهرت براتون خونه خریدن پس از دید منطقی و جامعه بزرگترین لطف و در حقتون کردن و دستشونم درد نکنه و منطق و اصول جامعه میگه عروسی هم که گرفتن براتون پس از عروسی به بعد عزیزم خودتون دوتا باید مشکلاتتونو حل کنین و عرضه نشون بدید دیگه ربطی به خانواده چه پسر چه دختر نداره و توقع داشتن کاملا غیر منطقی و خودخاهانه است مگر در کارها و پیشامدهای خاص و استثنایی که به موضوعه شما ربطی نداره .متشکرم عزیزم 

عزیزم اگر وعده ای دادن باید بهش عمل بشه اما خودتون گفتین که دستشون به دلایلی تنگ شد و نتونستن انجامش ...

بله خانواده بدی نیستن 

منم انتظار عروسی پر شکوه تر نداشتم 

ولی در خرید طلا خیلی کم گذاشتن

فقط تو ایران اینطوری ها ! دخترا منتظرن بقیه خرجشون کنن ، نه حق ندارید مگه رفتید که خرجتونو بدن ؟ خونه هم که خریدن متشکر نباشیم در توقع هم نباشیم سعی کنید خودتون زندگی تونو بسازید ، وظیفه ندارن شمارو تامین کنن اونطوری که تو ذهن شماست

اگه کاری از دستش بر نمیاد باهاش صحبت کن و کارای خونه رو نصف کنین و تو هم برو سر کار. بالاخره خیلی از ...

مشکل اینه که کار مناسب نیست برای من

دوتا راه داری اول اینکه فکر کنی حق داری و از شوهرت و خانواده اش متنفر بشی و هرروز درگیری ذهنی داشته ...

نباید فکر کنن بی زبون و ساکتیم و میتونن همیشه بزنن زیز حرفاشون