2777
2789
عنوان

بنظرتون حق دارم از خانواده همسرم دلخور باشم 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1834 بازدید | 146 پست
منی که هیچی هیچییییی از خانواده شوهر ندیدم بهتره نظر ندم

قول داده بودن انجام بدن؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

سمت ما پول شام و تالار نصف نصفه

اهاا

بازم خونه خریدن خودش خیلیه عزیزم

طلاهم خریدن 

ما خودمون رسم نداریم خانواده پسر حتما خونه و ماشین بخرن براش

ولی طلای خوووب باید بیارن

طلای بزرگ و نمادار

میشه برای سلامتی عزیزانم صلوات بفرستی؟ منم برای حاجت توی دلت ایه الکرسی میخونم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه ماشین عروسی سرویس کادو هم دادن مهمترینش خونه هست از این کادو چی بهتره؟ن گلم حتما توانشون همینقد ...

خونه بنام خودشونه 

ماشین مال خود همسرمه خودش خریده 

عروسی هم سمت ما نصف نصفه خیلی از هزینه هاش

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

خوب بوده همه چیزا

عالی نبوده ولی بدم نبوده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
ببین اینا اگه‌ خسیس و ندار باشن ازین به بعد هم شوهرت خرجت نمیکنه پس الان نشون بده توقع داری خرجت کنه ...

شوهرم درامدش خیلی پایینه 

خسیس نیستن ولی حس میکنم چون خودم مطالبه نکردم اینا هم جدی نگرفتن

همین که خونه دان یه پسر کارمند دادن که سرماه حقوق میگیره به نظرم باید ممنون باشی همش که پول نیست این ...

خونه بنام خودشونه 

حقوق شوهرمم ۱۲/۱۳ تومنه هیچی دستمون نیست

من هیچکدوم اینایی ک گفتیو نداشتم خیلی ناشکری خدایی چشاتو باز کن خواهر

خوب به شماهم قول داده بودن بهترینشو براتون انجام بدن؟

شوهرم درامدش خیلی پایینه خسیس نیستن ولی حس میکنم چون خودم مطالبه نکردم اینا هم جدی نگرفتن

الان وقتشه کم کم مطالبه کنی. از موارد ساده شروع کن کم کم چیزای گرون تر بخر . شیش ماه یه سال برنامه بریز برا این کار

باید همون اول خریدای خوب و دلخواه رو میکردی خرجی و هم که دیگه جای خود داردو خانوادت و خودت هم می‌گفت ...

متاسفانه بخاطر خانوادم زبونم کوتاه بود 

پدر اصلاااا اهل این حرفا نیست که بگه واسه دخترم طلا بخرید اصلا این چیزا براش مهم نیست 

حتی میگفت عروسی خرج اضافست 😅

باید همون اول خریدای خوب و دلخواه رو میکردی خرجی و هم که دیگه جای خود داردو خانوادت و خودت هم می‌گفت ...

پولی دستمون نبود که مطابق میلم خرید کنم

پدرش براش خونه خریده عقد و عروسی هم که گرفتن در حد وسعشون .دیگه باید چکار کنن؟؟

باید ملک و طلاشونو میفروختن خرج عروسی میکردن.سوالی میکنیدااا عزیززززم

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

متاسفانه بخاطر خانوادم زبونم کوتاه بود پدر اصلاااا اهل این حرفا نیست که بگه واسه دخترم طلا بخرید اصل ...

ای جان چه پدر ساده و قانعی😂

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

بدتر از یکی از اقوام ما نیستی روز خاستکاری باباش جلوی کل بزرگترای فامیل گفت براش خونه میخرم اخرم دخت ...

عزیزم من که نگفتن از همه بهترم 

فقط گفتم با توجه به وعده هاشون کم‌گذاشتن

عزیزم قول و قرارو ول کن. کمی بالغانه تر به موضوع نگاه کن. الان تلاش کن واست خرج کنه. شیش ماه یه سال به جایی برس که حقوقشو بده به تو و برا ارتقای شغلی و افزایش درآمد تلاش کنه تا تو هم بتونی چیزایی که دوس داری بخری. اگه درست نشد باید بری مشاوره ببینی بمونی با نه. گذشته ها اهمیت نداره حالا ده تا مراسمم برات می‌گرفت دیگه تموم شده بود و اثری ازش نبود