2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم عکسم رو گذاشتم کاش بیاد ببینی

یک مدت به خوراکت دقت کن دختر من سابقه آلرژی تنفسی و کهیر هم داره قبلا روی انگشت شست پاش پوسته بود دکتر اطفال و پوست گفتن خشکی و اگزما هست الان زیر چشمش قبلا پوست می‌شد تا زیروویت میزدم می رفت الان از اردیبهشت مونده بود تا آخر تیر که مومتازون خوبش کرد ولی تا احساس میکنم خشک شده زود چرب میکنم بالای لبش هم شده بود بالم لب میزنم هر شب براش 

استارتر عکس بذار دختر من همیشه خشک و پوسته می‌شد زیزوویت میزدم خوب میشد الان از اردیبهشت پوسته شده ب ...

میگم فقط یه چیزی، اون پماد کورتینیل همونوموقع که زدین بدتر شد؟ یا بعد چن وقت قرمزی ها اومدن

میگم فقط یه چیزی، اون پماد کورتینیل همونوموقع که زدین بدتر شد؟ یا بعد چن وقت قرمزی ها اومدن

سه روز اول بهتر شد دو روز دیگه زدم قرمز شد اصلا افتضاح ملتهب دیگه نزدم صبر کردم بهتر نشد بردم دکتر پوست 

یک مدت به خوراکت دقت کن دختر من سابقه آلرژی تنفسی و کهیر هم داره قبلا روی انگشت شست پاش پوسته بود دک ...

تغدیه رعایت دارم ، من آلرژی به گرده گل و گیاه و در خت و اینا دارم ، البته من آنتی بیوتیک مصرف میکردم برای جوش هام ، کل بدنم رو خشک کرد از اون به بعد یهویی اگزما ریخت بیرون

تغدیه رعایت دارم ، من آلرژی به گرده گل و گیاه و در خت و اینا دارم ، البته من آنتی بیوتیک مصرف میکردم ...

خیلی بده اطفال اون موقع که برا انگشت پا بردمش گفت بچه ات آلرژی داره هربار ی جوری نشون میده یک دفعه با سرفه یک دفعه کهیر گاهی هم اینجوری اگزما 

الان تازه افتاده تو بلوغ من احساس میکنم از تغییرات هورمونی هم باشه 

خیلی بده اطفال اون موقع که برا انگشت پا بردمش گفت بچه ات آلرژی داره هربار ی جوری نشون میده یک دفعه ب ...

من خودم فکر میکنم به خاطر خشکی زیاد بدنم از اون قرص اینجوری شدم و نابود شدم به معنای واقعی کلمه 

پس منم همون مومتازون رو بگیرم برای قرمزی و اد هم برای خشکی؟

دکتر به من فقط مومتازون داد آد خودم خریدم گفتم خشک شد بزنم کرم آلوورا کودک فیروز هم عالیه اگزمای پاهاش با همین خوب شد باورت نمیشه چقدر کرم دست ساز دکتر داد چقدر چرب میکردم ولی همین آلوورا مثل آب رو آتیش بود 

راستی من تاپیک های مختلف رو گشتم یک خانمی نوشته بود اسفند بسوزانید بعد اون سوخته ها را له کنید بزنید رو اگزما خیلی موثره من امتحان نکردم ولی چون سن دخترم کمه ترسیدم بمالونه بره تو چشمش ی وقت

دکتر به من فقط مومتازون داد آد خودم خریدم گفتم خشک شد بزنم کرم آلوورا کودک فیروز هم عالیه اگزمای پاه ...

اگزنا هر جای بدن باشه راحت میشه کنترلش کرد اما مشکل من اینه که ناحیه دور چشمام هست و بسیار حساسه و زیر چشمم