2777
2789
عنوان

کاش جدایی بد و زشت نبود کاش کاش

266 بازدید | 47 پست

تو عقدم می‌دونم میگین عقد ک نامزدیه ولی هم اینک من دیگ زنشم.. هم اینکه همه عالم ادم خبردارن هم اینک خانواده حامی ندارم هم اینک دلیل جدیی ندارم برا این تصمیم...

فقط منو شوهرم اصلاا همو نمیفهمیم اصلا سبکمون شبیه هم نیست...حتی نیم صدم همو نمیفهمیم مدام دعوا داریم...

چرا دوره اشنایی نگذروندم اخهه خدایا...

شما شده زوجیو ببینید حرف همو واقعا نفهمن؟ ب مرور شده خوب شن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاق بگیر

لایک نکن.....🌱.الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم...

برو مشاور عزیزم

از صب دارم ب مشاورا زنگ میزنم این‌ب درد بخوراشون خیلی گرونن هر ۴۵ دقیقه ۱ تومن... یا نهایت۷۵۰ .. این معمولیا هم اینقد رفتم  اثر نداشته... الان شوهرم راضی شده بیاد ولی میدونم با قیمتش مخالفت میکنه

جدایی نه زشته نه ننگ . الان جدا شی بهتره تا با یه روان خراب مجبور شی جدا شی .

کاش همبن سادگی بود میدونی هزارو یک ننگی بمن میچسبونن دوربریای خودمو واقعا خوب شناختم... از اینور ت خونه مامان بابامم جایی ندارم...

عزیزم دست روت بلند کرده دیگه خود دانی ....

از همینم نگرانم... الان موندم چ رفتاری کنم... نشد ب خانوادم بگم چون اونجا من فحشی داده بودم بهش از عصبانیت میدونم حق نداشت ولی میدونم هم ک خانوادم طرف منو نمیگرفتن

از صب دارم ب مشاورا زنگ میزنم این‌ب درد بخوراشون خیلی گرونن هر ۴۵ دقیقه ۱ تومن... یا نهایت۷۵۰ .. این ...

هرچقدر هست هزینه کنید تا قبل از این که جدی تر بشه

مشاور مشهور نمی‌خواد بری

اگه قم هستی یا مشهد حرم هم بری داخل حرم مشاور هست میتونی استفاده کنی ازشون 

یا بری پیش یک آدم فهمیده سن بالا مثل حاج آقای مسجدی که خیلی حالیش باشه و آدم درستی باشه 

ما فامیلمون پسرش خیلی داغون شده بود از لحاظی مختلف درحدی همه کارای خلاف می‌رفت همین حاج آقای مسجدی دستشو گرفت به راه راست اوردش

رفتین مشاوره؟

تازه حاضر شده بیاد..دارم دنباا ی مشاور خوب میگردم ولی حاضر شده بیاد ک ثابت کنه همه عیبا از منه! نه ک قبول کنه خودشم مقصره.. نمی‌دونم وقتی با این دید میاد تاثیری داره اومدنش یا نه...

چطور ازدواج کردید؟

خاک بر سرم خیلی سرسرکی...

اصلا نه دور اشنایی ن چیزی خودمم تازع انتخاب کردم از همکلاسام بود فکر میکردم دیگ همینقد فهمیدم پسر خوبیه کاریه کفایت میکنه... گاهی میگم شاید قسمتم بود خیلی اخه یهویی شد... هرچی بود الان شده...