2777
2789
اره منم اعصابم خرد میشه زیر چشم حساسه

یه نفر بهم گفت پماد ویتامین آ چشمی و زینک فیروز به مقدار مساوی قاطی کرده و روی قرمزی هاش زده و در عرض ۴ روز رفتن منم یه بار روی قرمزی هام پماد آ چشمی تنها رو زدم قرمزی رو کم کرد اما کامل اینکه بگم خوب شد نه فعلا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه نفر بهم گفت پماد ویتامین آ چشمی و زینک فیروز به مقدار مساوی قاطی کرده و روی قرمزی هاش زده و در عر ...

عزیزم برو دکتر احتمالا برای شما هم مومتازون بده و باهاش بره این التهاب البته به دخترم شربت نئوتادین هم داده بود شب ها می دادم

عزیزم برو دکتر احتمالا برای شما هم مومتازون بده و باهاش بره این التهاب البته به دخترم شربت نئوتادین ...

دکتر رفتم همون هیدروکورتیزون چشمی رو داد همون که گفتین زدین و بدتر شده

دکتر رفتم همون هیدروکورتیزون چشمی رو داد همون که گفتین زدین و بدتر شده

بله دوباره برو کورتنیل را دکتر اطفال بهم داد من دوباره بردم پوست و بهش گفتم که زیروویت و کورتنیل زدم بدتر شده مومتازون رو داد کالامین هم داده بود برای کنترل خارش چون به شدت می‌خاروند و بچه رو نمیشه کنترل کرد نخارونه ولی من ترسیدم کالامین نزدم همون نئوتادین دادم خورد دیگه نمیخاروند

بله دوباره برو کورتنیل را دکتر اطفال بهم داد من دوباره بردم پوست و بهش گفتم که زیروویت و کورتنیل زدم ...

باشه عزیزم پس این دفعه رفتم بگم ببینم چی برام مینویسه همین التهاب خیلی بده ، خشک و ضخیمم میشه البته، فقط عزیزم اون پماد رو چن مدت استفاده کردین که بهتر شد؟

سه شب براش زدم رفت یبار دیگه هم فسنجون خورد دوباره تا اومد عود کنه یکبار زدم رفت

ممنونم پاسخ دادین امیدوارم برای منم اثر کنه ، خدا خیرتون بده که جواب دادین 🙏🏻🙏🏻🙏🏻♥️

ممنونم پاسخ دادین امیدوارم برای منم اثر کنه ، خدا خیرتون بده که جواب دادین 🙏🏻🙏🏻🙏🏻♥️

خواهش میکنم انشاالله خوب خوب بشین دیگه عود نکنه من همیشه چک میکنم پوست دخترم رو دیگه ذله شده طفلک همیشه میگه مامان میشه دیگه نگام نکنی💔

خواهش میکنم انشاالله خوب خوب بشین دیگه عود نکنه من همیشه چک میکنم پوست دخترم رو دیگه ذله شده طفلک هم ...

عین من که کلا جلو آیینه ام خیلی بده واقعا خصوصا که مال من آنقدر التهاب داره 

مال منم پوستش ضخیم میشه اما بیشتر مشکلم همین خشکی و قرمزی هست که نابودم کرده ، دکتر گفته پماد هیدروک ...

کورتون نزن ، من یه مدت ایمینورال ۱۰۰ مصرف میکردم ، تا وقتی مصرف میکردم خوب بود ، در موردش تحقیق کن ، اگه دکتر صلاح دونست برات بنویسه استفاده کن 

کورتون نزن ، من یه مدت ایمینورال ۱۰۰ مصرف میکردم ، تا وقتی مصرف میکردم خوب بود ، در موردش تحقیق کن ، ...

اخه اگه کورتون نزنم چطوری این التهاب رو از ببین ببرم؟ گاهی وقتا شدیدا ملتهب میشه،

شما برای اگزما این قرص رو خوردین؟

اخه اگه کورتون نزنم چطوری این التهاب رو از ببین ببرم؟ گاهی وقتا شدیدا ملتهب میشه،شما برای اگزما این ...

من برا پسوریازیس خوردم ، اون موقع گوشه ی داخلی چشمم میزد ، روزی یکی میخوردم خوب بود ، بعد دکتر گفت هفته ای ۳تا بخور که اینجوری فایده ای نداشت انگار اصلا نمیخورم ، بعد باردار شدم برطرف شد ، بعد از زایمان آرنج ها و زانوهام رو درگیر کرد ،

این دارو یکم ایمنی بدن رو میاره پایین ، باید بیشتر مراقب باشی ، ولی میگم شاید ضررش از کورتون کمتر باشه ، نظر دکترت رو بپرس ببین چی میگه

من برا پسوریازیس خوردم ، اون موقع گوشه ی داخلی چشمم میزد ، روزی یکی میخوردم خوب بود ، بعد دکتر گفت ه ...

باشه عزیزم ممنون که جواب دادین حتما میپرسم از پزشکم ، لطف کردین