2777
2789

نه فقط یه سری کلمات متفاوته

منتظر معجزه‌ی خدام 🤫✨ جواب که گرفتم میام همین جا بهتون میگم :)) دوست مهربونم میشه با قلب پاکت برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی؟! 💕 میشه بگی امسال این دختر به هدفش برسه و بتونه خانوادشو خوشحال کنه؟! 🥹🫀 یا مفتح البواب.. 🌱🙂‍↕️                ایرانم، ایرانم، ایرانم.. پاینده باشی جانِ من🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ترک زنجان نیستم ولی رفتم زنجان کامل متوجه میشدم چی میگن اما تبریز نه😐

ترک کجایی

فرقی نداره ک

منتظر معجزه‌ی خدام 🤫✨ جواب که گرفتم میام همین جا بهتون میگم :)) دوست مهربونم میشه با قلب پاکت برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی؟! 💕 میشه بگی امسال این دختر به هدفش برسه و بتونه خانوادشو خوشحال کنه؟! 🥹🫀 یا مفتح البواب.. 🌱🙂‍↕️                ایرانم، ایرانم، ایرانم.. پاینده باشی جانِ من🇮🇷

زنجان

منم زنجانم 

یه جور میگی ترکای زنجان انگار زنجان بجز ترک زبان دیگه ای هم داره ! زبان زنجانی ها با تبریز کاملا یکی هست اتفاقا نانوای نزدیک خونمون زنجانی هست میریم نون میخریم عین ما صحبت میکنه فقط لهجه زنجانی داره

یه جور میگی ترکای زنجان انگار زنجان بجز ترک زبان دیگه ای هم داره ! زبان زنجانی ها با تبریز کاملا یکی ...

معلومه که داره 😐دختر خاله های خودم زنجان به دنیا اومدن و بزرگ شدن اصلا ترکی بلد نیستن

معلومه که داره 😐دختر خاله های خودم زنجان به دنیا اومدن و بزرگ شدن اصلا ترکی بلد نیستن

خب از قصور پدر و مادره نادانشونه که فکر می کنن زبان مادریشون که ترکی هست رو یاد ندن بجاش فارسی رو باد بدن کلاس داره وگرنه زبان زنجانی ها همون ترکی آذربایجانی هست 

ترکی آذربایجانی هم تو همه جای ایران یکیه فقط لهجشون فرق داره