2777
2789
منم دقیقا همینه اگه کرم روش نباشه خشک میشه و قرمز میشه ، تاکریل عیب نداره به زیر چشم زد؟ چون دور چشم ...

من دقیقا زیر پلک اگزما زد اول فک میکردم پیسی گرفتم خدا خیر بده دکتر تو درمانگاه تامین اجتماعی رفتم فقط همین تاکریل داد سر چند روز خوب شدم به همه دادم استفاده کردن نتیجه داد .انشالله برا شما نتیجه بده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دقیقا زیر پلک اگزما زد اول فک میکردم پیسی گرفتم خدا خیر بده دکتر تو درمانگاه تامین اجتماعی رفتم ف ...

عهه؟ پس تاکریل خوب بوده براتون؟ میگم عزیزم روش مصرفش چطوریه؟ هر روز بزنم؟ زیرش مرطوب کننده ای چیزی میخواد؟ 

اول قرمز بعد سفید میشد .من دیگه خوب شدم چون خیلی کرم میزنم اون سری بچم ب دنیا اومده بود از خودم کلا ...

عریزم میشه بگی چه کرم های دور چشمی استفاده میکردی که خوب بودن؟