2777
2789

بخاطر پارگی کم بکارت از خاستگار و این داستانا میترسم از اینکه ازدواج کنم و معاینه ببرنم از اینکه تو رابطه خون نبینیم و و و .....

دکتر گفت ۹۰درصد پرده سالمه ولی نمیدونم میترسم الکی و بدون هیچ رابطه دیگه ای همش پاره بشه😭

ولی تا کی خاستگار رد کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن بابا

هرکی گفت گواهی باید با تیپا بیرونش کنی تازه

ولی حتما خانوادت مثل من امن نیست و از قضاوت اونا هم میترسی اگه این کار رو کنی...

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

چرابکارتت کمی پاره هستش؟

نگران نباش عزیزاولاالان مثل قدیم نیست ببرن معاینه برای بکارت

دومابرای همه که خون نمیادیکم تحقیق کن بعضیانوعش فرق میکنه خون نمیاد به همه که نبایدانگ بزنن

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

ول کن باباهرکی گفت گواهی باید با تیپا بیرونش کنی تازهولی حتما خانوادت مثل من امن نیست و از قضاوت اون ...

دکتر‌بهم‌گفت ی پارگی کمه حتی گفت درحدی نیس بخیه بزنم برات...

و بهم‌گفت برگه سلامت رو میده ...

ولی همه ترسم اینه ازدواج کنم و تو رابطه خون نبینم😭

چرابکارتت کمی پاره هستش؟نگران نباش عزیزاولاالان مثل قدیم نیست ببرن معاینه برای بکارتدومابرای همه که ...

خب اون ادم ک بیاد براش مهمه هرچند واسه ما نباشه...

)رابطه داشتم با نامزدم و ترکم کرد )

کاش بمیرم😭 دوس ندارم تا ابد تنها باشم و با این وضعم نمیخوام ازدواج کنم

اگه بعدها بفهمی اصلا مهم نبوده خودکشی میکنی

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

[QUOTE=393400170] دکتر‌بهم‌گفت ی پارگی کمه حتی گفت درحدی نیس بخیه بزنم برات...و بهم‌گفت برگه سلامت رو میده ...ولی دارم میگم برای همه خون نمیادالکی میترسی

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

خب اون ادم ک بیاد براش مهمه هرچند واسه ما نباشه...)رابطه داشتم با نامزدم و ترکم کرد )

خب با رابطه که ده درصد نمیره 

انگشت؟ 

دخترای الان خراب تر از این حرفان که ماها بخوایم غصه همچین چیزی رو بخوریم بازم امیدوارم شوهر بادرکی گیرت بیاد وگرنه باکره هم باشی تهمت میزنه

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

[QUOTE=393400170] دکتر‌بهم‌گفت ی پارگی کمه حتی گفت درحدی نیس بخیه بزنم برات...و بهم‌گفت برگه سلامت ر ...

گفتم رابطه داشتم بت نامزدم ک انقد عوضی بود صیغه مونوتموم شد ترکم کرد....

مادرم بشدت حساسه سر این موضوع و نمیدونه چی شده

با هزار ترس و لرز دکتر رفتم اولی گفت ی خراش میبینم دومی گفت ی پارگیه ک خیلی کمه و در حد بخیه نیست...