یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ولی حتما خانوادت مثل من امن نیست و از قضاوت اونا هم میترسی اگه این کار رو کنی...
انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه 💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا
نگران نباش عزیزاولاالان مثل قدیم نیست ببرن معاینه برای بکارت
دومابرای همه که خون نمیادیکم تحقیق کن بعضیانوعش فرق میکنه خون نمیاد به همه که نبایدانگ بزنن
آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!
[QUOTE=393400170] دکتربهمگفت ی پارگی کمه حتی گفت درحدی نیس بخیه بزنم برات...و بهمگفت برگه سلامت رو میده ...ولی دارم میگم برای همه خون نمیادالکی میترسی
آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!
خب اون ادم ک بیاد براش مهمه هرچند واسه ما نباشه...)رابطه داشتم با نامزدم و ترکم کرد )
خب با رابطه که ده درصد نمیره
انگشت؟
دخترای الان خراب تر از این حرفان که ماها بخوایم غصه همچین چیزی رو بخوریم بازم امیدوارم شوهر بادرکی گیرت بیاد وگرنه باکره هم باشی تهمت میزنه
انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه 💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا