2777
2789
عنوان

دلم میخواست ازدواج کنم ک تشکیل خانواده بدم ولی نمیشه و نشد

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 66 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا

بیخیال ب چ چیزایی فک میکنی اگ براتم مهمه عزیزم گفته ک سالمه و در رابطه و ازدواجت خون هم میاد پس بیخیال برو بخواب الکی ب خودت فشار نیار سختش نکن خدا خیرت بده ی تایپیک دیدم طرف مجرد ولی رابطه کامل داشت اون چی بگه پس 

هرچه کنی به خود کنی گرچه زیاد و کم کنی .... 

منم مث تو بخاطر یه پسر لاشی آشغال بدبخت شدم 😭💔 بهترین خواستگار هاو داشتم هربار به ی بهونه رد کردم 

به هر کدومشون گفتم ترکم کردن💔

داداشم شک کرده بهم گفت اگه بفهمم همچنین غلطی کردی زنده به گورت میکنم نزدیک بود با بنده کفش خفم کنه💔💔😭😭😭😭😭😭

مال منم حلقویهاونی‌ک خون نداره ارتجاعیه

خب همون. من یادمه همیشه حلقوی هم میگفتن خون نداره . ارتجاعی که میگن ممکنه کامل پاره نشه . ببین با اعتماد به نفس باید باشی نه اینکه خودتو ببازی . 

خب به خواستگارت بگو قبلا نامزد داشتی

مادرم ب همه میگه ی خاستگاری ساده بوده و ی اشناییت ساده 

واسه همین هی میپرسه کاری ک نکردید منم میگم ن چون تحمل غراشو تحمل قلب درداشو ندارم😭

ن دوس ندارم الانم انقد حالم بده دارم از سردرد و فشار روانی مییمیرمولی واقعیتو گفتم این خراب شده ایرا ...

عزیزم منم مثل تو ولی چه ربطی به ایران داره اشتباه خودمون و گردن کشورمون نندازیم و گردن بگیریم 

عزیزم خواهرم این افکاروبندازبیرون خودتوآروم کن نمازتوبخون آیت الکرسی وچهارقل بخون آروم بشی

فکراون نامردوبندازبیرون خودتوباقرآن مانوس کن ودعای توسل بخون

مامانت اگه بازپرسیدبدون استرس توضیح بده

حرف دکترم درسته دیگه به چیزای بدفکرنکن خاستگاراتم الکی ردنکن ایناافکارشیطانیه اذیتت میکنه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

مادرم ب همه میگه ی خاستگاری ساده بوده و ی اشناییت ساده واسه همین هی میپرسه کاری ک نکردید منم میگم ن ...

نه مامانت بایددروغ بگه نه توبایدازمامانت پنهون کنی قشنگ براش توضیح بده حرف نگویکم پارگی دارواینابگوپردم سالمه دروغم نگفتی

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

عزیزم خواهرم این افکاروبندازبیرون خودتوآروم کن نمازتوبخون آیت الکرسی وچهارقل بخون آروم بشیفکراون نام ...

مامانم اصلا نمیتونه تحمل کنه بمیرم براش قلبش ضعیف تر از اونه ک بتونه بشنوه حتی....

خیلی وقتا ک حالم بده و واسه رفتن اون نامرد اشک میریزم میاد میشینه حرف میزنه و دراخر میپرسه مامان کاری ک نکردی و....

😭

خدا بهم رحم کنه فقط