2777
2789

آیا بازم تغییر میکنی ؟؟

بینیم یکم افتادس و غضروف جلوی بینی پهنه 

بزارم چن ماه دیگه بعد از عمل بینی ژل بزنم یا الان هم میشه 

اولش که خوب نبود الانم خوب نیس ولی شاید آخر قصه خوب تموم بشه 

سوال منم هس

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عمل نبود بینیم زده بودم خیلیاهم دیدم عمل نیست بینیشون ولی ژل دارن کلی

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

خب لبات اگه کوچیکه طبیعی بزنی خوب میشه ولی لبی که معلوم باشه ژله بهرحال قشنگ نیست ببین خود اونا شاید فکر کنن جذابن چون پول خرج کردن به خودشون رسیدن امروزی ان و ... ولی واقعا اعتماد به نفسشون کاذبه 

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

این پولها رو از کجا میارید

کار میکنیم

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

نه مگه خط قرانه همه چی قرینه باشه؟ایراد لبو بگیری خیلی قشنگ میشه

😂آی دلم خنک شد 

من به شدت وسواسیم و دوس دارم همه چی قرینه باشه

نیاز داشتم یکی بهم بگه مهم نیس که همه چیز کامل نیس

اولش که خوب نبود الانم خوب نیس ولی شاید آخر قصه خوب تموم بشه 

اگه خودتون یا عزیزاتون زگیل تناسلی و خال گوشتی و زائده و برجستگی و میخچه و... داشتید بهم بگید. محلولی ک توسط پزشک ساخته میشه و تضمینی هستش. یک هفته‌ ای از بین میره.  قیمتشو خیلی پایینتر میگم در حد تهیه مواد اولیه بخاطر درک حال و کمک به مردم. 

09030814803

ارسال به هر جای کشور هم داریم