2777
2789
عنوان

بنظرت اگه بینی عملی نباشه ژل لب بزنی مسخره نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 42 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین من قبل عمل بینی دو سالدقبلش زدم لبم قشنگ شد ولی جلوه نداشت

بینیمو ک عمل کردم نوک بینی رفت بالا ببین فرم لب بهم میریزه پهن تر میشه ولی انگار کجو کوله میشه. من ۴ماه بعد عمل بینی ژل لب زدم خ لبم قشنگ شد نسبت ب وقتیکه بینیمو عمل نکرده بودم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

من دلم میخواد دماغم اما کنمبنظرم تو‌صورت فقط همین لازمه

هر کس یچیزی توی صورتش لازمه مثلا من گول این حرفارو خوردم بینیمو عمل کردم هیچ تغییری نکردم تازه قبلا بهتر بودم ژل میزدم به اندازه خیلی قشنگ تر میشدم 

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

پول هدر دادنه این ژل لب واقعا مسخره وزشته

ن .اگ ب قصد اصلاح فرم لب و قشنگ کردنش باشه خیلیم خوبه

من زدم کاملا طبیعی و خوش فرمه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

تغییر کردی؟؟

با ژل لب اره 

ولی با عمل بینی هیچ تغییری نکردم

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

هر چی هم کار کنی ،چقدر مگه درمیاری

خب ژل لب گرون نیست که 

خیلیی بخواد زیاد بشه به ۲۰ تومن نمیرسه

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

هر کس یچیزی توی صورتش لازمه مثلا من گول این حرفارو خوردم بینیمو عمل کردم هیچ تغییری نکردم تازه قبلا ...

بینیت کوچیک بوده؟

خود دکتر باید مشاوره میداد بهت قبل عمل 

مال من غضروفیه اگه عمل کنم میشم یه آدم دیگه

در این حد 

کاربر سال ۹۶
ببین من قبل عمل بینی دو سالدقبلش زدم لبم قشنگ شد ولی جلوه نداشتبینیمو ک عمل کردم نوک بینی رفت بالا ب ...

چه عاالیی بعد از عمل بینی تا چند ماه اجازه ندارم ژل بزنم ؟

اولش که خوب نبود الانم خوب نیس ولی شاید آخر قصه خوب تموم بشه