2777
2789
عنوان

لعنت بهش

307 بازدید | 32 پست

24 ساعت خدا درحال خوردنم دریغ از نیم کیلو وزن اضافه کردن 😐😐😐😐😐😐چه بکنم توروخدا بگید چجو چاق بشم 

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دارم ماکرانی مخورم شام زرشک پلو  موقع فیلم دیدن هم چیپس و تخمه و ذرت مکزیکی 😑میوه و اینام به کنار ،،،تو روزم که همش دارم مخورم

تو ذاتا استعداد چاقی نداری نمیدونم با قرص میشه یا نه امتحان بکن شاید جواب بده

مامان بابامم زیاد میخورن اما خیلی اندامی و خوبن اصلا چاق نمیشن اما من دوست دارم تپل شم 🙃،،تو فکرمه گفتم بخرم 

تو از بندگان خاص خدایی..خوشا به حالت..دست راستت بر سر ما

دورت بگردم 💓 😘 😘 😅😅😅😂 بده اینجوری ام بخدا دوست دارم تپل بشم اصلأ انگار نه انگار 

دورت بگردم 💓 😘 😘 😅😅😅😂 بده اینجوری ام بخدا دوست دارم تپل بشم اصلأ انگار نه انگار

هر صبح شیر موز پودر نارگیل و عسل دو سه تا لیوان بخور

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
هر صبح شیر موز پودر نارگیل و عسل دو سه تا لیوان بخور

خیلی تنبلم واسه این چیزا 🤦🏻‍♀️😄😐یعنی هله هوله و اینا خیلی میخورم اما شیر موز درست کردن و ...اینا رو حوصله ندارم متاسفانه ،،،ولی اگه واقعا تاثیر داره تا انجامش بدم