2777
2789
عنوان

بنظرت اگه بینی عملی نباشه ژل لب بزنی مسخره نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 42 پست
بینیت کوچیک بوده؟خود دکتر باید مشاوره میداد بهت قبل عمل مال من غضروفیه اگه عمل کنم میشم یه آدم دیگهد ...

هم کوچیک هم بدون قوز و بدون افتادگی خل بودم عمل کردم کلا اونم طبیعی فقط چون همه میگفتن عمل بینی خیلی خوبه و بیشترین تغییر و میده و این حرفا فهمیدم الکیه بستگی به بیس چهره ی خودت داره و ایراده چهرت

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

عزیزمم دوستم لبش قسمت بالا نازکه ی سی سی زد واقعا لبش ایزادش گرفته شده خیلی مرتب

منم لب بالام نازکه 

اولش که خوب نبود الانم خوب نیس ولی شاید آخر قصه خوب تموم بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه عاالیی بعد از عمل بینی تا چند ماه اجازه ندارم ژل بزنم ؟

ب من گفت یکی دو ماه ولی بعد عمل لب بالا چند ماه بی حسه نری ک دکتر هی لبتو بالا پایین نکنه بهتره

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بنظرم زیبایی اصیل بدون ژل و عمل ی چیز دیگست.منم قبلا وسواس پیدا کرده بودم و میخواستم عمل کنم ،پولش به سختی جور کردم ،ولی ده روز مونده به عمل پشیمون شدم،البته بینیم استخونی هستش و خیلیها فکر میکنن عمل کردم ،میخواستم فقط یکم فانتزی تر بشه ولی منصرف شدم

ب من گفت یکی دو ماه ولی بعد عمل لب بالا چند ماه بی حسه نری ک دکتر هی لبتو بالا پایین نکنه بهتره

آها که اینطور 

دعا کنید زودتر بینی رو عمل کنم خیلی تو روحیه م تاثیر مثبت میزاره بخدا🥲

بنظرم زیبایی اصیل بدون ژل و عمل ی چیز دیگست.منم قبلا وسواس پیدا کرده بودم و میخواستم عمل کنم ،پولش ب ...

خب وقتی زیبایی اصیل بدون عمل ندارم چیکار کنم 

شما بینیت مشکلی نداشته من داره خیلی رو مخمه

خب وقتی زیبایی اصیل بدون عمل ندارم چیکار کنم شما بینیت مشکلی نداشته من داره خیلی رو مخمه

الان که میگن صورت‌های نچرال مد شده و همین طور بینی های برآمده، اینو از چند نفر شنیدم،توی اینستا هم خیلی دیدم

الان که میگن صورت‌های نچرال مد شده و همین طور بینی های برآمده، اینو از چند نفر شنیدم،توی اینستا هم خ ...

آره میگن ولی الکیه من هر کی بهم میرسه میگه تو خیلی جذابی بزن دماغتم عمل کن خیلی تغییر میکنی  اینجوری میگن آدم ناراحت میشه

هم کوچیک هم بدون قوز و بدون افتادگی خل بودم عمل کردم کلا اونم طبیعی فقط چون همه میگفتن عمل بینی خیلی ...

آخی تو هم مثل خواهر دوستم شدی

اون البته دکتر بهش گفته بود بینیت اصلا احتیاج به عمل نداره فقط بخاطر اینکه این همه اصرار می‌کنی بازش میکنم و بخیه میزنم هیچ تغییری نمیدم

الکی پارسال ۷۰ تومن هزینه کرده بود

کاربر سال ۹۶
آخی تو هم مثل خواهر دوستم شدیاون البته دکتر بهش گفته بود بینیت اصلا احتیاج به عمل نداره فقط بخاطر ای ...

منم همین شدم دقیقا😂😐

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)