2777
2789
عنوان

لعنت بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 32 پست
ارزونن ورقی شاید ۳۰ هزار تومن باشه ولی پشت سر هم نخور یه شب درمیون مصرف کن

نه بابا اشتباه نمیکنی ؟؟؟

از کجا باید بگیرم ؟

میشه عکسشو برام بفرستی اگه نداری لطفاً از نت درمیاری ببینم کدومو میگی 

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۰۰ یا ۴۰۰ تومنی میشه روزی ۲ تا ولی چون خیلی گرسنه میشی همون یه دونه کافیه ۶۰ دونه هست دو سه دوره بخ ...

خداکنه برگشت نداشته باشه ممنون فداتشم 

نه بابا اشتباه نمیکنی ؟؟؟از کجا باید بگیرم ؟میشه عکسشو برام بفرستی اگه نداری لطفاً از نت درمیاری ببی ...

اره بابا خیلی ارزونن دخر داییم پارسال مصرف می‌کرد ۲۰ تومن بود الان شاید همین حدود ۳۰ و۴۰ باشه اگه دیدمش اسم قرصه رو میپرسم بهت میگم

خیلی تنبلم واسه این چیزا 🤦🏻‍♀️😄😐یعنی هله هوله و اینا خیلی میخورم اما شیر موز درست کردن و ...اینا ...

اره صورتت قشنگ پر میشه

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
اره بابا خیلی ارزونن دخر داییم پارسال مصرف می‌کرد ۲۰ تومن بود الان شاید همین حدود ۳۰ و۴۰ باشه اگه دی ...

عای خیر ببینی الهی منتظرم توروخدا یادت نره ❤️ ❤️ 🌺 🌺 🌹