یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
۵ خوبه مرسی که کامل توضیح دادی حالا فهمیدم چی به چیه دوست گلم
قربونت
برو عمل کن خیلی راحته. زیادم نمیخواد آبمیوهدبخوری. کرفس بگیر آب بگیر واسه ورم عالیه چون فشارو میندازه و بدمزس. با آب سیب یا آناناس مخلوطش کن بخور
راه نفستم گچ بینی داشتی گرفت آب پرتقال بخور
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
دوستام گفتن اگه عمل بینیت مثلا بگه ۵۰ میلیون تو باید ۶۰ بزاری کنار گفتم چرا گفتن هزینه عکس دارو آزما ...
هزینه تشکیل پرونده؛؛ خرید گردنی مخصوص ..قبل و بعد عمل باید کلی مایعات و اب کرفس و . بخوری خرید کمپرس سرد و گرم.. چسب بینی ..و پماد بخیه.. و هرماه ویزیت بعد عمل ک من خدم نرفتم😶👍🏻👍🏻هر ماه هم اسم یه قرص میدن مثلا ۱ ماه بعد عمل ب من یه قرص گفتن تهیه کنم ک یکم گرون بود اینا رو جمع یزنی همون میشه🙁
فعلا دارم دنبال دکتر خوب میگردم که هم کارش خوب باشه هم هزینه کمتری بگیره
کدوم شهری
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙