2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۵ ماه پیش ویزیت و عکس قبل عملم ۱.۱۰۰ شد تقریبا 

ویزیت های بعد عمل و دارو های بعد عمل هم هر دفعه ۶۰۰ هزار تومن میشن ماهی یکبار ماهی یک ۶۰۰ هزار تومن و ماهی ۲ تا چسب بینی ۸۵ هزار تومنی 

خدا جونم مرسی که منو آفریدی و منو خوشبخت ترین زن روی زمین کردی 🤍✨

آزمایشو ک برو با بیمه چیزی نمیشه من پارسال ۲۰۰ شد .داروهامم ی700تومن شد .عکس چون راهم دور بود دکتر گفت عکس نمیخواد

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

۵ ماه پیش ویزیت و عکس قبل عملم ۱.۱۰۰ شد تقریبا ویزیت های بعد عمل و دارو های بعد عمل هم هر دفعه ۶۰۰ ه ...

همون سری اول ک دارو میده کافیه . دیگ ک نباید داروها رو ادامه داد

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

ازمایش هارو ۲۰۰ ۳۰۰ در نظر بگیریم البته بستگی ب ازمایش ها داره اکثرا دکترا ازمایش ایدز هم میخان ک حس میکنم هزنش باالاتر از ازمایش غلظت خون بارداری باشه... عکس بینی هم ک رو هزینه های جراحیه ک دکتر خودش زحمتشو میکشه .. دارو هارو هم با کمتر‌از دو تومن میتونی جمع کنی و اینکه اگ بخایی پماد برای از بین‌رفتن جای بخیه تهیه کنی سعی کن از‌مطب دکتر نخری چون دوبله قالب میکنن ب من ۲ م میگفتن منشی دکتر گفت اینا همه الکیه نخر من نخریدم جای بخیه هامم نمونده

۵ ماه پیش ویزیت و عکس قبل عملم ۱.۱۰۰ شد تقریبا ویزیت های بعد عمل و دارو های بعد عمل هم هر دفعه ۶۰۰ ه ...

جمعا ۳ میلیون کافیه؟

اولش که خوب نبود الانم خوب نیس ولی شاید آخر قصه خوب تموم بشه 

آزمایشو ک برو با بیمه چیزی نمیشه من پارسال ۲۰۰ شد .داروهامم ی700تومن شد .عکس چون راهم دور بود دکتر گ ...

دوستام گفتن اگه عمل بینیت مثلا بگه ۵۰ میلیون تو باید ۶۰ بزاری کنار گفتم چرا گفتن هزینه عکس دارو آزمایش و ویزیت

عکس ی تومن ازمایش ۴۰۰ دارو هاشم من خریدم۶۰۰ پارسال سرجمع دوتومن میشه

دوستام گفتن اگه هزینه عمل ۵۰ باشه تو ۶۰ بزار کنار گفتم چرا گفتن ۱۰ میلیون واسه هزینه آزمایش عکس و دارو و ویزیت

ازمایش هارو ۲۰۰ ۳۰۰ در نظر بگیریم البته بستگی ب ازمایش ها داره اکثرا دکترا ازمایش ایدز هم میخان ک حس ...

مرسی عزیزم ویزیت چی هزینه ش جمعا چقد شد

دوستام گفتن اگه عمل بینیت مثلا بگه ۵۰ میلیون تو باید ۶۰ بزاری کنار گفتم چرا گفتن هزینه عکس دارو آزما ...

۱۰ ن ولی ۵ رو باید بزاری

ببین هی باید آبمیوه بخوری. اناناس انبه. کرفس. معجون. من ی هفته اول خ خوردم ک فکر نکنم لازم باشه زیاده روی کردم

همون اول ی سری دارو واسه عفونت و سرماخوردگی و ورم میده ک تموم شد فوقش فقط میگ آناهیل بگیر. سرم شستشو هم هست هی باید شستشو بدی. چسبم من دوتا گرفتم یکیش نصفش زیاد اومد