2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بیست و چهارم اصلا برام اهمیت نداره یجورایی عادت کردم به تنهاییم و بهش علاقه مند شدم

منم برام عجیبه چرا بقیه میترسن از ازدواج نکردن

ازدواج البته با کسی که عاشقشی بنظرم قشنگه غیر اون پیش اومدن و نیومدنش اینقدر چیزه خاصی نیست

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

خب تو حداقل یکیو دادی ک دوسش داری و دلخوشی بهشولی من کسیو ندارم

ندارم باهم نیستیم

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

من بیست و چهارم اصلا برام اهمیت نداره یجورایی عادت کردم به تنهاییم و بهش علاقه مند شدم

توام مثل منی

منم کل زندگیم تنها بودم دوس نداشتم کسی بیاد سمتم

از همون بچگی نشد با پسری باشم

الان ۲۴ سالمه دوس دارم هی تنها باشم

خواستگار هم زیاده، دل نمیدم

منم برام عجیبه چرا بقیه میترسن از ازدثاج نکردنازدواج البته با کسی که عاشقشی بنظرم قشنگه غیر اون پیش ...

من عاشق یه نفرم که اون منو نمیخواد 

مگه دل به دل راه نداره؟! چرا اون حسی به من نداره؟

منم برام عجیبه چرا بقیه میترسن از ازدواج نکردنازدواج البته با کسی که عاشقشی بنظرم قشنگه غیر اون پیش ...

منم برا این مجردم

خواستگار خیلیه منتها... 💔

یبار بچگی بزور دادنم برگشتم دیگ مجرد موندم

الانم ۲۴ سالمه میگن ت سختگیری، میگم سختگیر نیستم مهری ندارم ب کسی، برم و باز بیام خوبه؟ 

بعضی دخترا دریچه قلبشون خدا میدونه کی باز شه

توام مثل منیمنم کل زندگیم تنها بودم دوس نداشتم کسی بیاد سمتماز همون بچگی نشد با پسری باشمالان ۲۴ سال ...

من در اصل نمی‌دونم خواستگار دارم یا نه 

چون خانوادم بهم نمیگن 

البته فلا اصلا هم شرایطش رو ندارم 

ولی خب واقا آدم متعهدی و خوش اخلاقی ام 

ولی هیچوقت قسمت نشد آدم خوبی وارد زندگیم بشه توی این ۲۴ سال 

برای همین دیگه عادت کردم تنها باشم 

بلوندا‌ تو ایران‌ خیلی محبوبیت دارن‌ خوشبحالشون‌ 🙁😂

اره من تازه خانوادم محدودم کردن ن کار ن درس، تازه میخوام برم چون دیدن اهل شوهر نیستم 

به لطف ظاهر خدادادی انواع خواستگار داشتم

اینقدر داشتم موقعیت بالا و پولدار ک برام مهم نی

بقیه میبینم یک سوم موردا من موقعیتشون نی ولی براشون مثلا خیلی جایگاه بالا هست

همین باعث شده مجرد بمونم، بس مردا میان سمتم چص کردم 🙁