2777
2789

من ۱۶ سالگی دو هفته متاهل شدم تا الان رگباری دارم

فقط بخاطر ظاهرم

چشم رنگی و سفید و مو بلوندم

همین الانم یکی پ داده میگ یکی خیلی دوست داره عشق ی طرفه بد دردیه

اصن نمیدونم کدومو میگ، خیلیا عاشق بودن

بعد ۲۱ سنی نیست، من ۲۴ سالمه برام مهم نی

ببین عزیزم منم همین فکر میکردم تو سن ۲۲ سالگی ازذواج  کردم ر ...یدم برای ازدواج عجله نکنید 

من ازدواج کردم بعدش بیشتر برام خواستگار اومد 

رها کنید عشق کنید کار کنید به موقعش 

محشر ترینش میاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۱ و انقدر ناراحتی که خواستگار نداری؟ بنظرم درس بخون برو سرکار وضعیت خواستگارا خوب میشه

منم تعجب میکنم

چون من خیلی داشتم تازه بچگی ب لطف خانواده ۲ هفته هم متاهل شدم

الانم برام مهم نی هر چقدر خواستگار بیاد

۲۱ سنی نیست

من تازه وارد ۲۴ شدم حس میکنم الان وقتشه ک بازم شوهر نمیکنم

خب من واقعا الان دلم میخاد یکیک از لحاظ عاطفی داشته باشم

عاطفی درسته، منم دوس دارم یکیو دوس داشته باشم بعد ازدواج کنم

۲۱ سنی نیست، وقت خیلیه

شوهر هم همچین مهم نیس بود و نبودظ

منم تقریبا همسن توعم 

عجیب نیس که تا به حال خواستگاری نداشتم؟ نمیگم دوست دارم ازدواج کنم الان ولی داشتن خواستگار باعث اعتماد به نفس میشه یذره یا شاید داشتمو و رد کردن...

✨️˒ ارغـوان من؛ امـیدوارم شجـاعت رفتن داشته باشـے. رفـتن از کنار ڪـسانی که به تـو حـس ناکافـے بودن دادند. رفـتن از جایـی که خانه اسـت؛ اما حـس خانه بودن نمی‌دهـد. رفـتن از دنیاےِ تاریک و کوچـکی که برای خود سـاختی و در نہـایت، مڪانے را بیابـی که از تمـام خستـگی هایـت به آن برگردی...