فقط یک چیز میگم اونایی که میخوان خیانتو بیخشن در صورتی که خودشون وفادار بودن و میخوان برای حفظ یک رابطه هرشب هر ثانیه به هرزه بازی شوهرشون فکر کنن و زجر بکشن. دوستان از یک راطه پنج ساله بخاطر خیانت یک ماهه که طرف مستقیمم اعتراف نکرد هرگز و یکسال عرروز به پام افتاد دم خونم گریه زاری اومدم بیرون. یکسال طول کشید فرصت به خودم دادم ببینم میتونم فراموش کنم عکسی که دیدم از کثافط کاری اینو پ ایا غیرتم میزاره با یع مرد هرزه زندگ کنم؟ دیدکنمیتونم سال بعدش دخترع همون ماهی که قبلش خیانت کردن بهم مزد و پسره هم خونش اتیش گرفت و برای دعوا افتاد زندان و هرروز زنگمیزد بهم خیانت نکنی خواهش میکنم غرورمو نشکن. اما در نهایت من غیرتمو انتخاب کردم و با مبارزه با تهدیدای جانیش با غرور و غیرت سالم از اون رابطه بیرون اومدم دقیقا چند ماه بعدش یه مرد هزار لول بالاتر باخدا با قد بالای بلند درشت و زیبا مهربون خانواده سالم اومد تو زندگیم و من ازدواج کردم. خواستم بگم من یکسال سعی کردم خودمو به بی غیرتی بزنم و سعی کنم یادم بره چه هرزه ای کنارم داره نفس میکشه اما ندای درونم میگفت تو همیشه از خیانت کارا متنفر بودی و روز اول گفتی که خیانتو نمیبخشیدی یادته؟ به خودت بیا دختر به یه هرزه وفادار نباش هیچ وقت نزار لذت ببره. ابنو گفتم چون خیلی تاپیک خیانتاینجا دیدم و از ته قلبم ناراحت شدم یه سریا میخوان بزور کاری کنت که بتونن ببخشن و فکر نکنن. نمیشه عزیزای من نمیشه. زندگیمو گفتم بذونید هرثانیه که صرفه جویی میکنید و یک انگلو از زندگیتون میندازید بیرون حتی اگه تنها باشید خدا یک شرایط ادم و... هزاران برابر بهترشو میده بهتون جوری که روزی هزار بار برای نعمت عقل و تصمبم درست از خدا تشکر میکنیدد همینو دلی نوشتم به هیچکس نگفته بودم حتی خانوادم..