2777
2789
عنوان

کسایی که خیانت دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 50 پست
بهش تذکر دادی یا به روش آوردی که چت هاشو دیدی اون واکنشش چی بود؟ ولی واقعا دلیل نمیشه خیانت کنه

چه اهمیتی داره چه واکنشی نشون بدع وقتی به کسه دیگه تونسته کشش پیدا کنه....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایکاش هیچ‌ زنی نفرسوم هیچ رابطه ای نشه چه در ازدواج چه در دوستی .بخدا واسه زندگی هامون تلاش کردیم با ...

زنا همیشه توی تاریخ نفر سوم رابطه بودن وقتی به خودمون رحم نمیکنیم چی میمونه دیگه

باب دلمی بسکه تورو خوب کشیدن چشمای تو تهرونو به آشوب کشیدن باب دلمی بسکه دل انگیزه نگاهت

بهش تذکر دادی یا به روش آوردی که چت هاشو دیدی اون واکنشش چی بود؟ ولی واقعا دلیل نمیشه خیانت کنه

میگه تو باهام حرف نمیزنی💔

واقعا چه حرفی میمونه وقتی همه کاسه و کوزه ها تو سر من میشکنه!!!

میگه تو باهام حرف نمیزنی💔واقعا چه حرفی میمونه وقتی همه کاسه و کوزه ها تو سر من میشکنه!!!

چرته این حرفا هیچ‌مشکلی نداشتتتتت هرزه هر مشکلی داشتخ باشه حتمت بیان میکرد یا جدا میشددد. اینا بازیشونه تو تله نیوفت

😭 دقیقا. بازم تکرار و تکرار

عزیزم‌متاسفم که این دردو تحمل میکنی فقط بدون خودت قهرمان خودتی و تا روزی کع کاری نکنی واسه خودت متاسفانه این افکار و شرایط بدبختانه تموم نمیشن...

میگه تو باهام حرف نمیزنی💔واقعا چه حرفی میمونه وقتی همه کاسه و کوزه ها تو سر من میشکنه!!!

حالا اگه برعکس می شد شما میرفتی با آقایون چت عاشقانه می کردی واقعا راضی می شد ؟؟؟

الهی یه روز بیاد که همه از ته دل شاد باشیم .🌹
چرته این حرفا هیچ‌مشکلی نداشتتتتت هرزه هر مشکلی داشتخ باشه حتمت بیان میکرد یا جدا میشددد. اینا بازیش ...

منتظرم یه خونه تو شهر دیگه برام بگیره فقط از این شهر برم. ارامش رو اونجا میخوام پیدا کنم تنها