فقط یک چیز میگم اونایی که میخوان خیانتو بیخشن در صورتی که خودشون وفادار بودن و میخوان برای حفظ یک رابطه هرشب هر ثانیه به هرزه بازی شوهرشون فکر کنن و زجر بکشن. دوستان از یک راطه پنج ساله بخاطر خیانت یک ماهه که طرف مستقیمم اعتراف نکرد هرگز و یکسال عرروز به پام افتاد دم خونم گریه زاری اومدم بیرون. یکسال طول کشید فرصت به خودم دادم ببینم میتونم فراموش کنم عکسی که دیدم از کثافط کاری اینو پ ایا غیرتم میزاره با یع مرد هرزه زندگ کنم؟ دیدکنمیتونم سال بعدش دخترع همون ماهی که قبلش خیانت کردن بهم مزد و پسره هم خونش اتیش گرفت و برای دعوا افتاد زندان و هرروز زنگمیزد بهم خیانت نکنی خواهش میکنم غرورمو نشکن. اما در نهایت من غیرتمو انتخاب کردم و با مبارزه با تهدیدای جانیش با غرور و غیرت سالم از اون رابطه بیرون اومدم دقیقا چند ماه بعدش یه مرد هزار لول بالاتر باخدا با قد بالای بلند درشت و زیبا مهربون خانواده سالم اومد تو زندگیم و من ازدواج کردم. خواستم بگم من یکسال سعی کردم خودمو به بی غیرتی بزنم و سعی کنم یادم بره چه هرزه ای کنارم داره نفس میکشه اما ندای درونم میگفت تو همیشه از خیانت کارا متنفر بودی و روز اول گفتی که خیانتو نمیبخشیدی یادته؟ به خودت بیا دختر به یه هرزه وفادار نباش هیچ وقت نزار لذت ببره. ابنو گفتم چون خیلی تاپیک خیانتاینجا دیدم و از ته قلبم ناراحت شدم یه سریا میخوان بزور کاری کنت که بتونن ببخشن و فکر نکنن. نمیشه عزیزای من نمیشه. زندگیمو گفتم بذونید هرثانیه که صرفه جویی میکنید و یک انگلو از زندگیتون میندازید بیرون حتی اگه تنها باشید خدا یک شرایط ادم و... هزاران برابر بهترشو میده بهتون جوری که روزی هزار بار برای نعمت عقل و تصمبم درست از خدا تشکر میکنیدد همینو دلی نوشتم به هیچکس نگفته بودم حتی خانوادم..
شما راحت جدا شدی چون نسبتی بینتون نبود خیلی از خانومای اینجا چندین سال با مردشون زندگی کردن بچه دارن پشتوانه ندارن پس موندن رو انتخاب میکنن وگرنه هیچ کس دلش نمیخواد کنار یه خائن باشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دوست پسر با شوهر جریانش خیلی فرق میکنه هرچند کلا خیانت قابل بخشش نیست اماخیلی ازدواج فرق داره با دو ...
عزیزم منم الان متاهلم و هیچ فرقی با اشنایی ۵ ساله و رفت امد زیاد با اژدواجنداره. درسته شرایط جدایی سخت تره. ولی میدونی؟ ادمی که خودش غیرتی باشه با فکر خیال زندگیکردن تقریبا براش غیره ممکنه. و در اخر جدا میشه حتی اگه متاها باشه. با فکر زیاد هرگز هرگز هرگز نمیشه زمدگیکرد جز اینکه مثله امثال من حساس نباشه
شما راحت جدا شدی چون نسبتی بینتون نبود خیلی از خانومای اینجا چندین سال با مردشون زندگی کردن بچه دارن ...
عزیزم سخته شرایط یکم فرق داره ولی هیچادمی نمیتونه با افکار هرروزش زندگیکنه و در نهایت به جدایی میکشه ولی با سال های رفته... جز اینکه در حد من حساس نباشه نمیشه زندگی کرد هرگز
شما ازش جدا شدی آواره نشدی سربار کسی نشدی برای انتخاب بین خودت و بچه هات گیر نکردی حرف و حدیث نشنیدی بار زندگی و یه تنه به دوش نکشیدی قبول دارم برا شما هم سخت بوده اما هرچی که بوده جدال با دل و مغز بوده نه جنگیدن با یه زندگی
بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم
میگن گوشی کسی که دوستش داری رو نگرد چون ممکنه بعدش دیگه دوستش نداشته باشی🥲😢 این الان حکایت منه.حتی ...
به خودت زمان بده. یک شبه شاید نشه جدا شد اما من یکسال تلاش کردم جدا شم. زمان میبره اما. از من بهت نصیحت انقدر ادمای خوب تو زندگیت میاننننن خدا خیلی بزرگه. تنها چیزی که میتونم بگم تو قهرمان خودتی با یه عرره نمون🌹
شما ازش جدا شدی آواره نشدی سربار کسی نشدی برای انتخاب بین خودت و بچه هات گیر نکردی حرف و حدیث نشنیدی ...
عزیزمخیلی هاهممتاهل بودن و جدا شدن. دلیل نیست که ازدواج کردیم نتونیم هرگز خودمونو نجات بدیممیدونم سخته خیلی سخته اما هر ثانیه با افکار کشنده بودن و زندکی کردن خیلییییییییییی سخت تره مرگ راحت تره به هرحال هرکی بع شرایطش نگاه میکنه من حرف دلمو زدم..
خیانت دیدم بعد ۵ سال بخشیدم و بعد دوسال نتونستم هضمش کنم هزار ویک بدی دیگه دیدم ازش و دیدم فقط خودمو ...
عزیزم دقیقا منظورم همین بود نمیشه بخشید نمیشه نمیشه فقط عمرت میره الانم هیچاشکالب نداره منم یک سال طول کشید تا کامل جدا شم الانم تازه اول راه هستی باعث افتخاره خودتو نجات دادی🌹