2777
2789
عنوان

دوستان چیکار کنم چی بگم ب شوهرم

360 بازدید | 17 پست

شوهرم هرهفته منو برمیداره میبره خونه باغ خاله ش

هر هفته جمعه با خانواده شوهرم اونام‌خودشون  ماشین دارن اما با ما میان جمعشونم فقط پیر هاست همشون بالای ۵۰ سالن ی دختر خاله داره ۳۲ سال داره منم باهاش نمیتونم زیاد صمیمی باشم

االانم نشستم‌نمیدونم چی بگم‌چیکار کنم‌از ساعت ۵ پدرشوهرم مارو برداشته اورده هنوز هیشکی نیومده بود

الان شوهرم با پسر دایی و پسد خاله های همسنش رفتن نشستن من ب بقیه نگا میکنم  هی میگم‌بهتر از اینه ادم خونه باشه اما چیکارم‌کنم  حوصلم‌سر میره گاهی اوقات 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با گوشیت باش و یا لذت میبری برو تو باغ بچرخ و یا کار کن

کلا میدونی چی اذیتم میکنه اینکه خودش خییییلیی خوشه اما به فکر من نیست مثلا من‌هیچوقا راضی نمیشم شوهرمو ببرم همچین جاهایی

کلا میدونی چی اذیتم میکنه اینکه خودش خییییلیی خوشه اما به فکر من نیست مثلا من‌هیچوقا راضی نمیشم شوهر ...

مردا همینن اگه جهنمم بره با تیر و طایفه خودش     براش بهشته 

وای به حالی با خانواده ما برن    حار میشن

توام بر همین میگم سخت نکن بر خودت و لذت ببر تا میتونی 

خدایا شکرت 

من ؟فقط یه کلمه گفتم

فک کردم اون خانم قبلی که گفتن برید سینما هم شما بودی که بعدش شما گفتی شهری نیست نزدیکتون برید سینما

زندگی یه جریانه، یه سفر، روی چیزی گیر نکن، بگذر تا زندگی بگذره. یه مسیره که به خدا برسی

من اگر نتونتم با جمع ارتباط بگیرم سرگرمی خودمو شروع می کنم، مثلا ی کتابی در حال خوندنش باشم همون جا تو جمع در میارم می خونم، یا حتی شده این وقتا بافتنی یا گلدوزیم رو همراهم بردم در اوردم انجام دادم، دیگه نهایتش هیچ کدوم نباشه ی بازی دارم صداشو قطع می کنم ولی مشغول اون میشم😁 البته ی طوری می شینم و هر از گاهی نگاهی بهشون می کنم که انگار حواسم بهشون هست و صحبتاشونو گوش می دم..