2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر اونجا درگیری زندگیشون چطوره نمی ترسن یا فضای مجازی فقط درگیری نشون می ده

اونجایی که دوست من هست یک شهرک خیلی خیلی آمنه خودش میگه دوست ندارم برم تو شهر شلوغه

برای سلامتی خودم و خانوادم و موفق شدنم یک صلوات بفرستین ممنون 😇✨

درمورد امنیتش آخه همه تروریست‌ها و اینا اونجان من میترسم از اونجا ها میخام ببینم امنیت چطوره واقعا

اونجایی که دوست من هست یک شهرک خیلی امنه

امیدوارم تموم هم وطنانم حالشون خوب باشه و جاشون امن من واقعا نگران مردم اونجام با این اخبار

انشاالله خیره ❤️

خوبه . امنیت بی علت کسی رو نمی زنن

اععع خدارو شکررر. عزیزانم شما هم وطنان ما هستید آخه خعلی از تروریستها میگن اونجان من  همه عزیزان مرز رو دوست دارم قربونتون برم اگه مجاهدت شما گلا نبود مرز ها هم نبود 

سلام در خدمتیم آبجی سوال در مورد سیستان و شهرهاش داری بفرمایید

سلامت باشید در مورد امنیتش سوال داشتم آخه. خعلی بد میگن از امنیتش مثلا از اشناهامون بچه ایرانشهر هست میگف نه شب به بعد جرات نمیکنی بیای بیرون و این جور حرفا یا تروریست ها و اینا که میگن همیشه اونجان 

[QUOTE=394310963] ایرانشهر که از روی اسم ایران عزیزمون اومده یعنی نگین  ، اتفاقا امنیتش از تهران و شهرهای دیگه خیلی بهتره ، مردم اینجا باکلاس،  شیک پوش ، مهمان نواز ، خون گرم ،  اون گروه تروریستی  گاهی  کار خطر ناک میکنه  فقط برای بچه سپاه و بسیج و نیروی انتظامی،  هست نه مردم  شما ساعت ۱۰ شب میتونی توخیابونا  ایرانشهر دور بزنید با خیال راحت   مردم بلوچ  ناموس مردم مثل ناموس خودشونه  ، حرفای  منفی کسی باور نکن   من خودم بلوچ م  ولی شهر دیگه زندگی میکنم   اصیل ترین مردمان بلوچ  ها هستند حتی لباساشون و تنها زبان که تغییر نکرده زبان بلوچی هست والله  دیگه زبان  فارسی کلی تغییرات داشته 

https://t.me/naughtycoinofficial_bot?start=r5868065728