2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ب خیلی چیزا بستگی داره خالم اینا همدان خریدن ۱۰۰ متر۴ میلیارد دو خواب

نه همدان که گیر نمیاد 

نهایت دومیلیارد داریم 

حتی روستا های اطراف شهر باشه هم خوبه 

آخه میدونی چیه نمیتونیم خونه زندگی رو بفروشیم برا مهاجرت.. شاید نتونستیم اونجا تا آخر عمر بمونیم بخوایم برگردیم 

عزیزم من الان همدانم. خواستم یه مقدار سوغات ببرم

خوش اومدی جونم 

از خود شهر همدان :حلوا زرد بخر ،انگشت پیچ ، کماج ،برساق،آب نبات قیچی ،شیرمال ،نقل ، فرنی هامونم بد نیست ولی نمیشه ببری خراب میشه تو راه 

از شهر های دیگه همدان هم :از تویسرکان گردو ببر ،از لالجین سفال، از نهاوند گز آردی و حلوا گردویی و خمیر صنل

از ملایر هم شیره انگور و خرما 

خوش اومدی جونم از خود شهر همدان :حلوا زرد بخر ،انگشت پیچ ، کماج ،برساق،آب نبات قیچی ،شیرمال ،نقل ، ف ...

یه دنیا ممنون عزیزم خیلی خوب راهنماییم کردی

امروز رسیدم استرس جنگ دارم کاش جنگ نشه من چن روزبمونم

یه دنیا ممنون عزیزم خیلی خوب راهنماییم کردیامروز رسیدم استرس جنگ دارم کاش جنگ نشه من چن روزبمونم

فدات شم 

نه قربونت آروم باش هیچی نمیشه ،بخواد بشه هم اوایل پاییز

از آب و هوای همدان لذت ببر ،من تا آبان ۱۴۰۳ ساکن همدان بودم به خاطر شغلم مجبور شدم برم ، الان که گرمارو تجربه میکنم قدر همدان رو میدونم،  کاش الان اونجا بودم اصلا میومدین خونه خودمون  

فدات شم نه قربونت آروم باش هیچی نمیشه ،بخواد بشه هم اوایل پاییزاز آب و هوای همدان لذت ببر ،من تا آبا ...

قربونت برم مهربون ممنونم 

کجایید مگه ک گرم 

منم از شرجی اهواز فرار کردم