توربگا مدیر عضویت: 1401/06/30 تعداد پست: 1174 عنوان خانما همدانی بیان لطفا | مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 21 پست خانما سوغات شهرتون چیه.کجا میتونم پیدا کنم لطفا راهنماییم کنین دیروز | 00:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توربگا مدیر استارتر عضویت: 1401/06/30 تعداد پست: 1174 فدات شم ،کرمانشاهم اهواز خیلی گرم تره ولی جنوب در هر حالتی شیرین و دوست داشتنیه آره بخدا گرررم یعنی امروز صبح ک حرکت کردیم یه شرجی وحشششتناکی بود ان شا ا... هرجا هستی موفق و پیروز باشی عزیزم
عروسکفندقی عضویت: 1403/06/09 تعداد پست: 3900 آره بخدا گرررم یعنی امروز صبح ک حرکت کردیم یه شرجی وحشششتناکی بود ان شا ا... هرجا هستی موفق و پیروز ... ولی بجاش هم خونگرمید ،هم بر خلاف تصور که گرما تیره میکنه پوست رو ،چند تا لر بختیاری اهواز رو که توی اینستا دیدم از سفیدی و زیبایی با آفتاب میجنگیدن 🥺توام همین طور قلبم
توربگا مدیر استارتر عضویت: 1401/06/30 تعداد پست: 1174 ولی بجاش هم خونگرمید ،هم بر خلاف تصور که گرما تیره میکنه پوست رو ،چند تا لر بختیاری اهواز رو که توی ... فدات عزیزم آره والا سففففیدیم بخدا نمیدونم چرا بقیه فک میکنم ما سیاهیم کلللی شکلک خنده استیکرام بالا نمیان راستی منم بختیاریم
عروسکفندقی عضویت: 1403/06/09 تعداد پست: 3900 فدات عزیزم آره والا سففففیدیم بخدا نمیدونم چرا بقیه فک میکنم ما سیاهیم کلللی شکلک خنده استیکرام بالا ... بقیه اشتباه فک میکنن🤣خوشبختم خوشگلموالا لرهارو خدا نقاشی کرده توی دانشگاه ما بودن چندتاشون آدم با آرایشم کنارشون احساس زشتی میکنه بختیاری همون آهنگ ترند اینستا لهجتون :خوم لروم یاروم لره؟
توربگا مدیر استارتر عضویت: 1401/06/30 تعداد پست: 1174 بقیه اشتباه فک میکنن🤣خوشبختم خوشگلموالا لرهارو خدا نقاشی کرده توی دانشگاه ما بودن چندتاشون آدم با آ ... آره آره دقیقا آخرش:همه کس و کارم لره