2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۸ ۹ ساعت باهم یه جا هستن. منم با همکارام یه جا هستم. اگه دو تا حرف و شوخی نباشه واقعا محیط خسته کننده و دیوانه کننده میشه. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

۸ ۹ ساعت باهم یه جا هستن. منم با همکارام یه جا هستم. اگه دو تا حرف و شوخی نباشه واقعا محیط خسته کنند ...

پیامک هایی ک بهم میدن استیکر 😍🩷 داره؟

قرار نبود اینجوری بشه....

خیلی بد و زجرآوره

شوهر من توی اتاقش همکار خانم نداره ولی یکسری جلسات اداری و اردوها و بازدیدهای میدانی دارند که با چند تا از خانم ها میرند البته آقا هم هست باهاشون. ولی از این ناراحت میشم که میاد خونه همش میگه خانما اینو گفتن. خانما این کارو کردن. خانم فلانی اینجوری کرد. 

منم فقط اخم میکنم و سرم توی گوشی یا کارهای آشپزخونه ست  تا فکر کنه برام مهم نیست و این بحث برام بی ارزشه  دیگه خودش خیط میشه ادامه نمیده. 

در سال شاید چهار یا پنج بار از این  موقعیت ها براش پیش میاد 

این نیز بگذرد .....
پیامک هایی ک بهم میدن استیکر 😍🩷 داره؟

نه رسمیه شوهر من که زورش میاد یه نقطه هم بذاره

پیامایی که بین من و همکارام هم رد و بدل میشه نهایتا گل و ایموجیای سپاس از شما و باتشکر و این چیزاست. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

سلام. شوخی با نامحرم حرامه و از بی تقوایی هست

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

دارن.

تازه میاد برام تعریف هم میکنه.

یه بار خانومه براش کادو روز مرد خریده بود، من ناراحت شدم.

تهش مقصر هم شدم.

دیگه مهم نیست برام، آنقدر که گاهی وسط حرفا از لفظ دوستت استفاده می‌کنم، ناخودآگاه.