2777
2789

من چند ماه قبل گوشیمو عوض کردم ایفون سیزده خریدم اون موقع تیکه انداختن نصیحت کردن که چرا نذاشتی رو پول ماشینتون امروز دیدم اره برا دختر خودش شونزده خریدن بعد من گفتم مبارکه ایفون خوبه دیدی گفت کادوعه باباش خریده منم واقعا ناراحتم چجوریه من خریدنی بده خودشون خریدنی خوبه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت چیکار داره برای یه ایفون با خانوادش درگیر بشه حوصله داری بخدا ول کن شاید منظور بدی نداشتن اونموقع که بهت گفته

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه 

در هر صورت اونا قرار نیست چیزی رو که نمی‌خوان بفهمن رو بفهمن ... در نهایت تو توی این بازی تموم انرژیت میره و میشی یه زن عصبی و بی حوصله

فقط تا جایی که میتونی واقعاااا ببین و بگذر و با هر رفتاری که مطابق میلت نبود فاصله رو بیشتر و بیشتر کن همین

بدون جنگ و خونریزی و با یه لبخند ملیح

و نیروی زنانگی بالا

من این قدر این مدل برخوردهای دوگانه رو دیدم که منصف نباشن برام عجیبه دیگه ما عروسیم رفاه و خوشی از د ...

الان میگم سرم درد میکنه شوهرم میگه حسودیت شد این حرفش بدتر منو میسوزونه خدا شاهده حسودی نمیکنم فقط میگم چرا من خریدنی هزار جور نصیحت میکردن خودشون میخرن خوبه 

شوهرت چیکار داره برای یه ایفون با خانوادش درگیر بشه حوصله داری بخدا ول کن شاید منظور بدی نداشتن اونم ...

عزیزم من میفهمم کم مونده بود منو بکشن بخاطر ی گوشی که شوهرم خریده بود میگفتن میخوای چکار میذاشتی رو پول ماشینتون هزار تا نصیحت بارم کردن 

الان میگم سرم درد میکنه شوهرم میگه حسودیت شد این حرفش بدتر منو میسوزونه خدا شاهده حسودی نمیکنم فقط م ...

اگه اونا حق رو به خانواده شون ندن

عجیبه

باورت میشه یا نه الان بین ما اصطکاک هس بخاطر اینکه حق با منه ولی همسرم سمت خانواده ش ایستاده

ادم رو دلسرد میکنند

منم براش تنبیه درنظر گرفتم تااااا

از شوهرم بیشتر ناراحتم

حق داری 

هم اون موقع سوزوندن ت

هم لذت خرید رو زهر کردن

هم الان منع رو برا خودشون روا دونستن

از همه تلختر برخورد و واکنش همسر خانه 

حق داری و من درک میکنم

این سیاست دوگانه روال خانواده های همسرهای ماس

خ خوش شانس باشی یه منصفیش بخوره تو تورت

وگرنه یه بام و دوهوا