2777
2789
عنوان

بیبی چکم هاله انداخته ممکنه خراب باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 118 پست
من بیشتر از این ناراحتم که آزادیم رو از دست میدم ، قصد داشتم سال بعد بره کلاس اول من برم باشگاه و پی ...

بزارش پیش شوهرت، یا مادرشوهرت، یا مامانت بچه بشه دوسالش کم کم مستقل میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگران نباشکلاس اول خیلی هم سخت نیست

خدا کنه دخترم اضطراب جدایی داره از این میترسم..مثل همه مادرا هم دلم میسوزه براش

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
منم همین ترسو دارم😂میگم نکنه این اذیتم کنه چون اولی اروم بود.اولی دختر اینم پسره.بستگی ب دوران بارد ...

سر پسرم من خیلی استرس و ناراحتی کشیدم ولی خداروشکر پسر خوبی بود اذیتم نکرد اصلأ 

سر پسرم من خیلی استرس و ناراحتی کشیدم ولی خداروشکر پسر خوبی بود اذیتم نکرد اصلأ

دقیقا منم خیلی ناراحتی و استرس و افسردگی در صورتی ک اروم بود ی تایمی عفونت ادراری گرفت شیر نمیخورد فقط نابودم کرد.کلا دیگه کارای گذشته رو تکرار نمیکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
اتفاقا ذوق اون بچه داره🥰

اره خیلی باهاش حرفم‌میزنیم درموردش❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من بیشتر از این ناراحتم که آزادیم رو از دست میدم ، قصد داشتم سال بعد بره کلاس اول من برم باشگاه و پی ...

آره اینم درسته

منم به خودم میگم اگر باردار بشم دیگه نمیشه برم دانشگاه و دوباره نصفه میمونه درسم

اما شما جوونی   هنوز وقت داری 

بعدشم بزار کامل مطمئن بشی بارداری بعد اینقدر خودتو اذیت کن عزیزم....

کلا بسپر به خدا

مطمئن باش هر اتفاقی بیفته به صلاحت بوده

دقیقا منم خیلی ناراحتی و استرس و افسردگی در صورتی ک اروم بود ی تایمی عفونت ادراری گرفت شیر نمیخورد ف ...

من سر پسرم یک سال و نیم بود مامانم فوت شده بود بابام ازدواج کرد ، همیشه گریه میکردم 

خدا کنه دخترم اضطراب جدایی داره از این میترسم..مثل همه مادرا هم دلم میسوزه براش

حق داری

حالا من پسرم مشکل اضطراب اجتماعی و دوست پیدا کردن داره

همش خودمو سرزنش میکنم و میگم به خاطر تک فرزندی اینجوری شده حتما....

ما مادرها در هرصورت حس گناه به خودمون میدیم 

من سر پسرم یک سال و نیم بود مامانم فوت شده بود بابام ازدواج کرد ، همیشه گریه میکردم

خدا رحمتش کنه عزیزم.نگران نباش.امیدوارم هرچی خیره برات پیش بیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40