2777
2789
عنوان

بیبی چکم هاله انداخته ممکنه خراب باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 118 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا هرسه رو واست حفظ کنه عزیزم

برلی شما هم عزیزم۰🥰

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
دوست ندارم باور کنم حامله ام ، همه برنامه هام به هم میریزه

مال منم بهم ریخت الان هیچ حسی بهش ندارم چون داشتم به آرزوی محالم میرسیدم ..که دیگه به گورمیبرم ..چقدرگریه کردم ..الانم داره وول میخوره ..فقط دعا میکنم سالم باشه ..انقدربه آرزوی بربادرفته گریه کردم ولی باید راضی باشم به رضای خدا ...باورت نمیشه بایه سهل انگاری کوچک الان ۲۳ هفته ..منو همسرم شاخ داریم حتی سونو نمیرفتم واسه تشکیل قلب ۴تا بی بی زدم گفتم محاله .رفتم سونو میگفتم نیس ..ولی دکترگفت ۹هفتمه بود باورنمیکردم میگفتم بگو نیس...الانم گذروندم شد۲۳ هفته..فقط سلامتی براش آرزو میکنم ..من مادرشدن دوباره تو توانم نبود😭

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
مال منم بهم ریخت الان هیچ حسی بهش ندارم چون داشتم به آرزوی محالم میرسیدم ..که دیگه به گورمیبرم ..چقد ...

عزیزم 🥲، درک میکنم ولی من شوهرم میخواست چند سالی بهم میگفت من میگفتم نه، نمیدونم حکمت خدا چیه 

عزیزم 🥲، درک میکنم ولی من شوهرم میخواست چند سالی بهم میگفت من میگفتم نه، نمیدونم حکمت خدا چیه

همون راضی ام به رضای خدا..دعا کن برام بتونم مادری کنم ...الان سرپسربزرگم..شبا قبل خواب رفتارمو میسنجم که کوتاهی درحقش نکردم یا بی دلیل دعواش نکردم...وای پسرم عاشقشه میگه مامان کی میخری داداشمو ...گفتم میری مدرسه بعد میگه مامان میشه نرم بمونم پیش داداشم ...ناراحت بودم پسرم میگفت چرا ناراحتی گفتم میترسم نتونم داداشتو بزرگ کنم ...میگه ملمان غصه نخور من کمکت میکنم ...بمن میگه میدونی چرا سرمن اذیت شدی چون کسی نبود کمکت کنه ولی من هستم برا داداشم ....دلم برای پسرم میسوزه .

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .