من دخترم ۶سالشه الان باردارم.منم چون کلاس ادلیه سختمه ولی خودمون خواستیم .عیبی نداره از تنهایی درمیاد شماهم تجربه تاری ب اندازه ادلی سخت نیست
فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
وای نه اصلأ توانش رو ندارم ، تنهام ، تازه سال بعد پسرم اول ابتدایی میره، درکل خودمو فراموش میکنم
من چی میگی، 7ماه باردار بودم برادر جوونم تو تصادف ازدست دادم، دختر دنیا اومد بعد یکماه پدرشوهر فوت کرد، همش تنها بزرگش کرد خدایا شکرت، منم پسرم کلاس اول بود باردار شدم ازته دل راضی بودم خدایا شکرت❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ان شاالله هرچی خیره برات پیش بیاد عزیزممن خودم تک فرزندم و اصلا خوب نیستخودم ۷ساله درگیر ناباروری ثا ...
چی بگم ، شوهرمم دقیقاً همینارو میگه ولی من در خودم نمیبینم 🥲، تازه دوستام هم مسخره ام میکنن اونا تازه ازدواج کردن یا بعضی هاشون یدونه بچه تازه آوردن اونوقت من تو سی سالگی دوتا بچه داشته باشم
من دخترم ۶سالشه الان باردارم.منم چون کلاس ادلیه سختمه ولی خودمون خواستیم .عیبی نداره از تنهایی درمیا ...
باور کن اولی اصلأ منو اذیت نکرد نه شب بیداری داشت نه بخاطر دندون بدقلقی کرد فقط بزرگ شد جیغ میزد که اونم رفت مهد خوب شد، میترسم این یکی از دماغم دربیاره ، میترسم واسه پسرم کم بزارم🥲
باور کن اولی اصلأ منو اذیت نکرد نه شب بیداری داشت نه بخاطر دندون بدقلقی کرد فقط بزرگ شد جیغ میزد که ...
منم همین ترسو دارم😂میگم نکنه این اذیتم کنه چون اولی اروم بود.اولی دختر اینم پسره.بستگی ب دوران بارداری داره هرچی بی استرس تر و ارومتر بچه هم ارومتره
فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️