یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حق داریحالا من پسرم مشکل اضطراب اجتماعی و دوست پیدا کردن دارههمش خودمو سرزنش میکنم و میگم به خاطر تک ...
دختر منم تقریبا همینه.الهی بگردم براشون.واقعا تحمل دیدن اضطراب عیچ بچه ایی رو ندارم.منم میترسم دخترم دوستی پیدا نکنه یا پسش بزنن.البته هیچ وقت ب روش نمیارم ولی ترس خودمه.ان شاءالله ب مرور مشکل اضطرابشون حل بشه
فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
عکس بی بی چکتو میزاری؟ واینکه چند روز ازوعدت گذشته؟ جلوگیری داشتی؟
الان میزارم ، همیشه ۲۸ روزه پریود میشدم سه شنبه موعدم بود ولی در اصل هفت مرداد شده بودم، شوهرم جلوگیری نکرد متأسفانه 🥲، چون سر پسرم چندسال بخاطر اسپرم ضعیف شوهرم حامله نشدم بعد پسرم چندین بار جلوگیری نکرد هیچی هم نشد مطمئن بود که نمیشه
دقیقا منم همش نگرانم تو مدرسه اذیتش کنن یا دست بندازن پسرموخیلی هم مشاور رفتم و تاثیری نداشته متاسفا ...
دقیقا هم حس هستیم.من دخترم روز شب نمیذاره بخوابم میگه باید چشمات باز باشه .باباش باشه قبول نداره میگه فقط من. حتی دم در هم با باباشم نمیره میگه باید مامانم باشه من دیکه واقعا خسته شدم و به بیخیالی زدم.چون ادامه پیدا کنه این حسم خودم نابود میشم.دیگه دارم کم کم رو حودم اول کار میکنم بعد دخترم.چون اون ب من نگاه میکنه حتما من مشکلی دارم
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
الان میزارم ، همیشه ۲۸ روزه پریود میشدم سه شنبه موعدم بود ولی در اصل هفت مرداد شده بودم، شوهرم جلوگی ...
منم شوهرم خیلی ضعیف بود🤐 ولی اون بچه میخواست
1
5
10
15
20
25
30
35
40