2777
2789

من دارم وارد مرحله ی انتخاب رشته میشم و احتمال خیلی زیاد بتونم اتاق عمل دانشگاه آزاد و بیارم لطفا بیاین و بگید از رشتتون راضی هستین پشیمون نیستید که رفتید؟ چطوریه؟ ارزش داره یا بمونم پشت کنکور؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روند کاریشون چطوریه؟ درآمدشون حدودا چقدره؟ به طور کلی ارزششو داره یا پشت کنکور موندن بهتره؟

ببین دو مدل هستن 

یکی اسکراب میشه، میره کمک جراح، وسیله میده،عین دستیار دندون پزشک اینجوریه دقیقا. 

یکی هم میشه سیرکولر، دارو میاره، مریض تحویل میگیره، گزارش عمل رو مینویسه، وسایلی که استریل نیستن رو میاره باز میکنه میده به اسکراب. از این جور چیزا. 

حقوقشون عین سایر کارشناس های داخل بیمارستانه. 

حقوق پایه 16 تومن تقریبا با تعرفه و اضافه کاری. بیمارستان دولتی میشه جمعا 20 تا 25.

بیمارستان تامین اجتماعی تا 35

خصوصی هم اداره کار نهایت بشه 14 تومن مثلا

رشته خوبیه. ولی بازار کارش محدوده، بنظرم اگه میتونی بمون پشت 

ببین دو مدل هستن یکی اسکراب میشه، میره کمک جراح، وسیله میده،عین دستیار دندون پزشک اینجوریه دقیقا. یک ...

خیلی ممنون بابت اطلاعاتی که دادید پس یه احتمال زیاد پشت بمونم. ولی به طور کلی شما خودتون راضی هستید؟ 

بزگردید عقب بازم این راهو میرید یا پشت میمونید؟ 

خیلی ممنون بابت اطلاعاتی که دادید پس یه احتمال زیاد پشت بمونم. ولی به طور کلی شما خودتون راضی هستید؟ ...

قربون شما. من خیلی علاقه دارم ولی متاسفانه خیلی سنگینه تو کشور ما. هر شیفت 10 تا 11 تا مریض داریم. همشون کار دارن، گزارش پرستاری دارن. 

من به عقب برمیگشتم بیشتر میخوندم دندانپزشکی، فیزیوتراپی قبول شم

روند کاریشون چطوریه؟ درآمدشون حدودا چقدره؟ به طور کلی ارزششو داره یا پشت کنکور موندن بهتره؟

درامد یکی از اشناهاوون که تو بیمارستانه و تکنسین اتاق عمله ۱۵ تومنه باباش میگفت میخواد بیاد برون دیگه نمیدونم البته سابقش کمه تازه استخدام شده

دولتی نمیاری؟

به نظرم دولتی اتاق عمل ارزشش رو داره واقعا و رشته جذابیه اگه علاقه داشته باشی

رتبه ات چنده؟

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!