2777
2789

ویییی خواگیان هەر ئەچمە بان پەیجەکەی سەیری وێنەکانی خۆی و دەزگیرانەکەی ئەکەم دڵم لەت لەت ئەوێت بۆی ئاخر حەیفی ئەو هەموو نازاری و جوانی و زەڕە شیرینییە نەوێت بچێته ژێر خاک جا توخوا دوو مانگیش بووە دەزگیرانی کردووه بە جوانی بەهەشت بێت انشاءالله توخوا حەیفی نەبێت شێرە کوڕی وا❤️‍🩹😭جا ئەوندە خۆم ناڕاحتم هەر بۆ چتێ ئەگەڕێم ناڕاحت بم بۆی نازانم چیمه🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم وقتی خیلی ناراحتە فقط با زبان مادریش میتونه این حجم از ناراحتی رو بروز بده🥲

خب هرچند مخالفم ولی ادم با ادم متفاوته دیگه ..

ولی خب اگر یجوری باشه که همه بتونیم همدردی کنیم باهات حالت بهتر نمیشه ؟ صرفا یک پیشنهاده واگر نه که اصلا به من ربطی نداره ..

[💍♥️]...She broke, she bled and she bloomed ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2284523

ادم وقتی خیلی ناراحتە فقط با زبان مادریش میتونه این حجم از ناراحتی رو بروز بده🥲

خوب چی شده عزیزم. امیدوارم هر چی باشه به خیر بگذره چون هیچ چیز ارزش ناراحتی بسیار ندارد مگر مرگ عزیز از دست رفته

خب هرچند مخالفم ولی ادم با ادم متفاوته دیگه ..ولی خب اگر یجوری باشه که همه بتونیم همدردی کنیم باهات ...

یه جور مینویسم صرفا خودم تخلیه شم شاید الان یه نفر که کوردم هست بخونه واسش زیاد قابل درک نباشه حرفام چون صرفا واسه تخلیه روح خودمه بیشتر🫠