2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورت میشه از من خودش غذا داغ میکنهحتی منتظرش نمیمونم با هم بخوریمفک کنم زندگی ما تموم شده طلاق عاطف ...

شوهر من خیلی پرتوقع. 

فکر میکنه فقط خودش زحمت میکشه و من تو خونه فقط لم دادم رو مبل....

بخدا دست تنها دارم دوتا بچه رو بزرگ میکنم بدون یه ساعت استراحت ۱۰۰۰کیلومتر از خانوادم دورم هیچ کمکی ندارم لااقل یه ساعت برا خودم وقت بزارم...در طول روز و شب چند مدل غذا میپزم مثلا غذای دختر یکساله جداس غذای همسرمم چون رژیمه جداس غذای پسرمم جداست و اونم چیز معمولی نمیخوره

حالا فکر کن ببین در طول روز چقد ظرف کثیف میشه چقد کابینت و گاز کثیف میشه چقد خونه ریختو پاش میشه علاوه بر اینا خرید خونه هم جدیدا افتاده رو دوش خودم چون همسرم شغلش تغییر کرده صبح میره نمیاد تا شب..اونم سختی های خودشو داره ولی من اونو درک میکنم 

اون فقط یه کارو انجام میده خسته میشه من همزمان ۲۰ کارو همزمان انجام میدم نگهداری از یه دختر یه ساله و یه پسر ۶ساله ک بسیار هم بازیگوش و مدام باید براش سرگرمی درست کنم سخته...بعد همسرم انتظار داره شب ک میاد خونه تمام و کمال از اونم پذیرایی کنم و وانمود کنم ک خسته نیستم

شوهر من خیلی پرتوقع. فکر میکنه فقط خودش زحمت میکشه و من تو خونه فقط لم دادم رو مبل....بخدا دست تنها ...

وای دقیقا منم دلم میخاد یساعت برای خودم باشم

شوهرم نمیزاره

نمیزاره تنها برم پاساژ 

خسته شدم

من یه زندانیم 😭

خدا بهت کمک کنه میفهممم

شما لجباز نباش گذشت داشته باش هرچند قبول دارم گاهی آقایون واقعا غیرقابل تحمل میشن ولی زندگی ارزش تلا ...

شوهر من بشدت پرو هست

اگر من همیشه کوتاه بیام

باید برم بمیریم

چون این پرو تر میشه

وای دقیقا منم دلم میخاد یساعت برای خودم باشمشوهرم نمیزارهنمیزاره تنها برم پاساژ خسته شدممن یه زندانی ...

همسرم این آزادی ها رو بهم داده تا دیگه به اون نگم 

ببرم اینجا و اونجا 

خودشو از زیر بار مسئولیت راحت کرده و بچه هارو  انداخته گردن من تا جابه جاشون کنم 

بخدا هیچ کاری سخت از بزرگ کردن بچه نیست

بعد جالب اینجاست ک یه قطره خون از دماغشون بیاد مادر رو مقصر میدونن....

هعی خواهر چی بگم درد و دل زیاده ولی متاسفانه مردا اصل مارو درک نمیکنن

همسرم این آزادی ها رو بهم داده تا دیگه به اون نگم ببرم اینجا و اونجا خودشو از زیر بار مسئولیت راحت ک ...

نه اصلا

فکر کردن ببخشید ما کلفت خونش هستیم

منم خسته ام

دلم میخاد یماه برم شمال کسی نباشه خودم باشم فقط

نه اصلافکر کردن ببخشید ما کلفت خونش هستیممنم خسته امدلم میخاد یماه برم شمال کسی نباشه خودم باشم فقط

اگه یه مرد خارجی بود اینکارا رو میکرد

فقط مردا ی ایرانی( بلانسبت شما) مث گاون

هیچی حالیشون نیس

هی دنبال بهانم که قهر کنم😂 اعصابم خورده اینم بهانه دستم نمیده

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

درمورد قهر حرف نزنید بامن من حاملم هیچیم سر جاش نیست وقتی میره سرکار زنگ میزنم گریه میکنم چرا من و تنها گذاشتی من دلم تنگ شده بیا وقتی میادم میشینم گریه میکنم اصلا برو حرف نزن نمیخوام صدات و بشنوم نمیتونم تحملت کنم🤣🤣🤣