2777
2789

اون موقع فک کردم ارزون میشه یکم رفت بالا گفتم شاید بیاد پایین الان شده ۹ تومن خیلی ناراحتم ۱۰۰ تومن پول دارم 

قرار نبود اینجوری بشه....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۹ تومنننن

میشه لطف کنید با دلای پاکتون برای جور شدن جهیزیه ام دعا کنین؟🥺💚میگن دعای نی نی سایتیا گیراست🥀💚مهر عروسیمه توروخدا دعا کنین به خوبی و خوشی طی بشه🥺❤️🍁خداروشکر جهیزیه ام جور شد و عروسیم به خوبی و خوشی حتی عالی تر از تصورم پیش رفت😍✨️👰🏻‍♀️خدا کمکمون میکنه تحت هر شرایطی 🥲🤍 خدایا شکرت✨️

درست ۶۹۰۰رفتم یه انگشتر خریدم..هیچ طلایی نداشتم ولی ۱۵ تومن دادم دو گرم خریدم

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

من تو هرقیمتی ک بوده خریدم و منتظر چیزی نشدم

۸ تومن بود خریدم

شد ۶وخورده ای باز خریدم

آخرین بار هفته پیش ۷۸۰۰خریدم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

من هر موقع داشتم خریدم هر موقع نیاز داشتم هم فروختم 

همین هفته پیش قبل ماشه یه تعداد نیم سکه فروختم رو ۴۴ تومن الان شده ۵۲ ولی خب از این جهت که خودم ضرر کردم ناراحت نیستم

هیچ وقت صبر نکن هر موقع داشتی بخر نیاز هم پیدا کنی یه ساعته پول تو حسابته 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

معلوم نشد یه شبه چیشد

دلار طلا🥲🫠

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱