2777
2789
عنوان

خانم گلا هفته یی چندبار میرین خونه پدرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 70 پست
آخی. درکت میکنمممم ولی بهتره اصن فشار نیاری به همسرت اوقات تلخی درست کنی خودشون عاقل میشن. تماس تصوی ...

درسته دعاکن برام

این فندوقی که تودلمه معجزه حضرت محمد(ص) هست انشاالله خودش سلامتی فندوقمو تضمین کنه  انشاالله به حق ایشون همتون به خواسته های دلتون برسید😍
ممنون عزیزم. الان تو حسرت اینم یه عصر برم و یه چای با مامانم بخورم.‌

چقد سخته.... 😢 خدا عزیزای دیگه تونو حفظ کنه براتون 🌷

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا دیگه نباید زنده باشه. اون خلا دیگه پر نمیشه. هنوز داغش تازه ست. دیشب با خواهرم کلی اشک ریختیم ...

چندسالشون بود؟بیماری داشتن؟

این فندوقی که تودلمه معجزه حضرت محمد(ص) هست انشاالله خودش سلامتی فندوقمو تضمین کنه  انشاالله به حق ایشون همتون به خواسته های دلتون برسید😍
واقعا دیگه نباید زنده باشه. اون خلا دیگه پر نمیشه. هنوز داغش تازه ست. دیشب با خواهرم کلی اشک ریختیم ...

دلم گرفت ... 😢

😫

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

من یه قضیه پیش اومد که رفتوآمدمو بیشتر کردم .دوسال پیش مادر بزرگم فوت شدن..یه ماه بود فرصت نکردم برم سرشون بزنم 😳 مشغول کار بودم صبح تا شب ..تا اینکه فوت شدن .حالا اینقدر دلم میسوزه انگار دلم داغونه که چرا من نتونسم برم ببینمش خیلی اوضاعم بد بود مینشستم به عکسش نگاه میکردمو گریه میکردمو میگفتم منو ببخش من نتونسم بیام سرت بزنم 😢

پسرم ،تو را نذر نوکری حسین بن علی علیه السلام نمودم 😊
برا اینه دیگه الان بیشتر به والدینم سر میزنم گور بابای حرف مردم ..کی واسه آدم پدر ومادر میشه کی  ...

خیلی کاردرستی میکنی واقعا

واقعن الکی حالا جنگ دعوا راه بندازیم که چ داریم زندگیمون میکنیم 

آره من اولاخیلی دعوامیکردم ولی دیگه خسته شدم 

چندسالشون بود؟بیماری داشتن؟

۵۶ سال. یهو شد نه بیمار نبودن. همه کاراشو کرده بود انگار میدونست قراره بره!! قند زیادی شکسته بود! آرد و گلاب و شکر و مغز گردو اینام خریده بود! واسه حلوا. خونه عین دسته گل. قسط مسطاشم رفته بود صاف کرده بود. از چتد نفرم خداحافطی کرده بود. یهو میگه حالم بده. میبرن بیمارستان سه روز تو کما و تمااااام. من ندیدمش‌. وقتی رسیدم تو کما بود. خداوند همسرمو لعنت کنه و از زندگی خیر نبینه نذاشت برم شهرمون مادرمو ببینم. بعدا راضی شد که دیگه خیلی دیر شده بود. خواهرم گفت همه ش اسم تو و بچه تو میاورده. میدونست جقدر مشکل دارم و زجر میکشید

خیلی کاردرستی میکنی واقعا

اما حالا که کمتر میری هر روز زنگ بزن حالشونو بپرس ..اگه تماس تصویری م بشه که دیگه چه بهتر 

پسرم ،تو را نذر نوکری حسین بن علی علیه السلام نمودم 😊
آره من اولاخیلی دعوامیکردم ولی دیگه خسته شدم 

بی خیال باش ما که یه تا خواهریم هر سه تامون هم به حرف شوهرامون هستیم هر چی شوهر بگه بگه برو میریم بگه نرو نمیریم زندگیموندهم بد نیس بعضیا این مسائل کش میدن به طلاق میکشن 

من همش اونجام خودم خسته شدم دیگه نمیرم مواظب باش زیاد رفتن ارتباط زیاد باعث خراب شدن رابطه میشه نه واسه تو واسه شوهرتو خانواده ت مگر دیگه خیلی آدمای بی نقص باشین عقده و نیش زبون و .....نباشه تو کار 

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))