2777
2789
عنوان

خانم گلا هفته یی چندبار میرین خونه پدرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 70 پست
درسته حرفت خانواده شوهرحق هیچ دخالتی ندارن ولی وقتی شوهربگه نرو دیگه کاریش نمیشه کرد نمیشه که هرروز ...

آره خب بهرحال باید به حرف شوهر گوش داد من آخه خ تنهام خیلی حوصلم سر میره مادر شوهره هم چون باهاش راحت نیسم اونجا بیشتر حس تنعایی میکنم شوهرم اجازه داده هروقت صلاح دونسی و بیحوصله برو خونه بابات

پسرم ،تو را نذر نوکری حسین بن علی علیه السلام نمودم 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب یلدای سال ۸۳ اخرین بار بود. مزه ته چین مادرم هنوز زیر دندونمه. دیگه تموم شد. مادر رفت...

متاسفم 😢

خدارحمتشون کنه 😢😢😢😢😢🌷

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
درسته حرفت خانواده شوهرحق هیچ دخالتی ندارن ولی وقتی شوهربگه نرو دیگه کاریش نمیشه کرد نمیشه که هرروز ...

ناراحت شدم واست ببخشید اگه تاپیک م ناراحتت کرد 😳 

اوهوم

آخی. درکت میکنمممم ولی بهتره اصن فشار نیاری به همسرت اوقات تلخی درست کنی خودشون عاقل میشن. تماس تصویری بگیر باهاشون حال من خیلی خوب میکنه

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم
شب یلدای سال ۸۳ اخرین بار بود. مزه ته چین مادرم هنوز زیر دندونمه. دیگه تموم شد. مادر رفت...

الهی بمیرم بغضم گرفت اصلاآدم بعدمادرش نباید زنده باشه😭

منکه همیشع دعامیکنم زودترازاونابمیرم که داغشونو نبینم

این فندوقی که تودلمه معجزه حضرت محمد(ص) هست انشاالله خودش سلامتی فندوقمو تضمین کنه  انشاالله به حق ایشون همتون به خواسته های دلتون برسید😍

عزیزم خدا رحمتشون کنه 😢 نور به قبرشون بباره 

پدر ومادر که همیشه پیش ما نیسن بیشتر برو سر بزن 😊 از این نعمت بیشتر استفاده کن خیلیا حسرت داستن پدر ...

سالی بشه ماهی بشه زیاد حساس نیستم رو خونه بابام آخه من باید زندگیم بکنم من دردسر داشته باشم اعصاب اونام خرده وقتی من بی سر صدا زندگیم کنم اونام اعصابشون راحت تره

ناراحت شدم واست ببخشید اگه تاپیک م ناراحتت کرد 😳 

نه خواهش میکنم عزیزم این چه حرفیه

این فندوقی که تودلمه معجزه حضرت محمد(ص) هست انشاالله خودش سلامتی فندوقمو تضمین کنه  انشاالله به حق ایشون همتون به خواسته های دلتون برسید😍
الهی بمیرم بغضم گرفت اصلاآدم بعدمادرش نباید زنده باشه😭 منکه همیشع دعامیکنم زودترازاونابمیرم که داغ ...

واقعا دیگه نباید زنده باشه. اون خلا دیگه پر نمیشه. هنوز داغش تازه ست. دیشب با خواهرم کلی اشک ریختیم یاد یه خاطره افتادیم.