2777
2789
عنوان

خانم گلا هفته یی چندبار میرین خونه پدرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 70 پست
۵۶ سال. یهو شد نه بیمار نبودن. همه کاراشو کرده بود انگار میدونست قراره بره!! قند زیادی شکسته بود! آر ...

خدارحمتشون کنه و به شماهم صبر عنایت کنه عزیزم روحشون شاد...

این فندوقی که تودلمه معجزه حضرت محمد(ص) هست انشاالله خودش سلامتی فندوقمو تضمین کنه  انشاالله به حق ایشون همتون به خواسته های دلتون برسید😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵۶ سال. یهو شد نه بیمار نبودن. همه کاراشو کرده بود انگار میدونست قراره بره!! قند زیادی شکسته بود! آر ...

الهی بمیرم 😢 متاسف شدم ..براشون قرآن بخون ..حتی به ی گنجشک یا هر حیوون زبون بسته یی که آب و غذا میدی نیت کن ثوابشو هدیه کن به روح مادرت 

پسرم ،تو را نذر نوکری حسین بن علی علیه السلام نمودم 😊
اما حالا که کمتر میری هر روز زنگ بزن حالشونو بپرس ..اگه تماس تصویری م بشه که دیگه چه بهتر 

ممنون عزیزم باشه

این فندوقی که تودلمه معجزه حضرت محمد(ص) هست انشاالله خودش سلامتی فندوقمو تضمین کنه  انشاالله به حق ایشون همتون به خواسته های دلتون برسید😍
ممنون عزیزم باشه

خواهش میکنم ان شاءالله زندگی خوبو خوشی داشته باشی و بچه هایی داشته باشی که وقتی بزرگیشونو میبینی دلت شاد بشه 

فقط وقتی کار دارم میرم

آخه یه بچه مریض و یه بچه سه ماهه دارم و نمیتونم جایی برم

تو روستا هم هستیم دیگه بدتر 

فقط وقتی میخوام برم دکتری آزمایشگاهی آرایشگاهی جایی بچه هام رو میبرم میذارم پیش مامانم

درکل فقط باعث زحمتشونم طفلیا

ددرحالیکه مادرشوهرمکنااارمه 

اصلا خونمون تو یه حیاطه

اما بچم رو نگه نمیداره

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
خیلی ممنونم بانو. مادرت زنده باشه الهی 

فداتشم ..ان شاءالله خدای مهربون هم مادر شما رو با بهترین مادر هستی حضرت زهرا محشور کنه

خواهش میکنم ان شاءالله زندگی خوبو خوشی داشته باشی و بچه هایی داشته باشی که وقتی بزرگیشونو میبینی دلت ...

انشاالله 

امیدوارم شماهم نی نی تو سالم توبغل بگیری و نامدارباشه برات

انشاالله  امیدوارم شماهم نی نی تو سالم توبغل بگیری و نامدارباشه برات

ممنون بابت دعای قشنگت ان شاءالله که اینطور باشه