2777
2789
عنوان

خانم گلا هفته یی چندبار میرین خونه پدرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 70 پست
چرا انقدر زور میگه شوهرت!

میگه تنهایی خوشم نمیاد بری باخودشم هردفعه بهونه میاره تابلاخره سه چهارماه یه بهونه ای پیش میادمیریم

این فندوقی که تودلمه معجزه حضرت محمد(ص) هست انشاالله خودش سلامتی فندوقمو تضمین کنه  انشاالله به حق ایشون همتون به خواسته های دلتون برسید😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه شوهرت باید اجازه بده بری خونه مامانت؟؟؟؟ تو هم اجازه نده اون از خونه پاش رو بذاره بیرون😒😒😒

ازنظراون آره

این فندوقی که تودلمه معجزه حضرت محمد(ص) هست انشاالله خودش سلامتی فندوقمو تضمین کنه  انشاالله به حق ایشون همتون به خواسته های دلتون برسید😍

گاهی دو هفته یه بار. گاهی انقد تنبلی می کنم که شوهرم میگه پاشو بریم خونه مامانت. 

عاشق مامان بابامم هستم. خیلی هم خونه شون بهم خوش می گذره. ولی به نظرم ادم وقتی مستقل میشه باید به حریم خصوصی خانوادش احترام بگذاره و همیشه چتر باز نکنه. چون سررشته زندگی از دست دو طرف در میره. 

البته گاهی هم روزا میرم دو ساعت پیش مامانم میشینم و با هم حرف می زنیم یا بازار می ریم. بعدم میام خونه. چون فکر می کنم شوهرم بیکار نیست هرروز هرروز پاشه بیاد خونه بابای من. اینطوری احترامش هم حفظ میشه.

مننممممممممممم 😭بسوزه پدرغریبی من تازه فردا غروب میخوام برم شهرم عید دیدنیشون

بازتو تویه شهردیگه ای یه بهونه داری من چی

من کاری به کار حرف مادر شوهر قوم و خویشش ندارم  رابطه مادر فرزندیه آقا دلم میگیره تنها دیدن مامانم آرومم میکنه .بوی خونه پدری 😍  ..گرچه میدونم رو آمدورفته من زورشون اومده خخخخخخ

پسرم ،تو را نذر نوکری حسین بن علی علیه السلام نمودم 😊
من کاری به کار حرف مادر شوهر قوم و خویشش ندارم  رابطه مادر فرزندیه آقا دلم میگیره تنها دیدن مام ...

درسته حرفت خانواده شوهرحق هیچ دخالتی ندارن ولی وقتی شوهربگه نرو دیگه کاریش نمیشه کرد نمیشه که هرروز جنگ و دعوا بپاکرد بازخداروشکرکن شوهرتدکاری نداره برای منم دعاکن که دلم خونه