2777
2789

به نظرتون خدا چه زمانی  جواب خوبی هایی که به بقیع کردیم کلی دیده نشد میده؟

عمرمون که تباه شد

من از سلامتیم بخاطر نداری پدر و مادرم گذشتم 

از جوونیم

و الان بابام میگه تو چیکار کردی برا ما 

دلم گرفته 

پس کی جوابمو میده خداا

از بچگیم تو سختی و فلاکت بودم😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توآخرت میده ومن مثقال ذره خیرن یره ومن مثقال ذره شرایره 

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

توآخرت میده ومن مثقال ذره خیرن یره ومن مثقال ذره شرایره

من برام سواله مثلا یه نفر با کارش باعث شده روح و روان و کل زندگیم تغییر کنه بواسطه این تغییر من مثلا ادم بدی شدم

خب دین و دنیامو باختم

سوختن و زجر و مجازات اون ادم در دنیای بعدی دردی از من دوا نمبکنه

من برام سواله مثلا یه نفر با کارش باعث شده روح و روان و کل زندگیم تغییر کنه بواسطه این تغییر من مثلا ...

چندنفرم باعث شدن من مسیرزندگیم تغییرکنه ولی من نهایت تلاشموکردم آدم بدی نشم چون قدرت انتخاب واختیاردارم سعی کن اول روح وروانتوآروم کنی بعدم براتغییرتلاش کنی خدامیگه انسان رادررنج وسختی آفریدیم دنیاهمینه نه تنهامن وتوبلکه براهمه همینه واینکه زندگی اخروی ابدیه اینجافقط یه ایستگاهه براسنجش خودمون

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

من برام سواله مثلا یه نفر با کارش باعث شده روح و روان و کل زندگیم تغییر کنه بواسطه این تغییر من مثلا ...

ولى عجیب این است که خداوند در پاسخ آنها «مى فرماید: براى هرکدام (از شما) عذاب مضاعف است; ولى نمى دانید !» چرا که پیروان اگر گِرد پیشوایان گمراه را نگرفته بودند، قدرتى بر اغواى مردم نداشتند (قالَ لِکُلٍّ ضِعْفٌ وَلکِنْ لاتَعْلَمُونَ).

چندنفرم باعث شدن من مسیرزندگیم تغییرکنه ولی من نهایت تلاشموکردم آدم بدی نشم چون قدرت انتخاب واختیارد ...

ولی من میبینم ادمایی رو که

خیلی راحت قلب بقیه رو میشکنن

بابت چیزایی که طرف مقصر نبوده سرزنش و سرکوفتش میکنن

در نهایت خدا در تمامی مراحل زندگی کمکشون میکنه هواشونو داره

خب طبیعتا وقتی شرایط زتدگیشون رو به بهبود میره و اوضاع براشون خوبه نمیگم بهترین ادم ولی حداقل بد هم نمیشن

همیشه هم نمیتونیم خوب باشیم

گاهی  اسیبهای روحی اینقدر عمیقن که ....

ولى عجیب این است که خداوند در پاسخ آنها «مى فرماید: براى هرکدام (از شما) عذاب مضاعف است; ولى نمى دان ...

خب منم که در حقم ظلم شده و اسیب دیدم و زندگی و دین و دنیامو باختمم میرم جهنم

اون ادمی که مسببش بوده اما تو این دتیا داره خوب زندگب میکنه هم میره جهنم

فرقمون این میشه حداقل اون تو این دنیا زندگی کرده

اما من فقط به ظاهر زتده بودم و علائم حیاتی داشتم