2777
2789

پارسال این موقع ها بعد اومدن رتبه نامزد کردم بعد نزاشت برم رشته ای که میخوام و....

از وسط اسفند درگیر طلاق شدم 

اول خرداد طلاقمو گرفتم.اما از 15 روز قبل خرداد  شروع کردم درست خوندم و امتحانا رو دادم بعد از خرداد هم دیگه دیدم دیره برای کنکور نخوندم 

بعد الان هی میپرسه چیشد چیکار مردی رتبه نیومد باور هم نمیکنه گوشی رو میگیره میبینه😐😐😐😐

بعد میگم بمونم پشت کنکور میگه اگه میخواستی قبول شی توی 1 ماه هم میشی  میگم خب اون نامرد نزاشت رشته ای که میخواستم برم امسال هم کم بود وقتم شما گفتید ازدواج کن میگه تو ازدواجم نمیکردی هیچ گوهی نمیخوردی😐😐😐😐😐😐🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️هعیییی گقدر عجیبن خانواده ها 

وقتی هم موقع جدایی اعصابم بهم ریخته بود میگفت گفتن بهم این زندگی کن نمیشه از بس خوش گذشت بهت خونه بابات.یا میگفت ناراحتی هاتو نیار برای ما خواهرات چه گناهی کردن که تو مشکل داری.بعت خواهر وسطیم سال قبلش مشکل داشت گریه هم میکرد ما باید به دلش می‌بودیم و جو رو اوکی میکردیم براش الانم ناراحت باشه نباید کار کنه همه دست به سینه اون 

اما برلی من نه حق گریه کردن نداشتم کلش جلوشون یه اشکم نریختم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

19 بخدا من توی دوران طلاقم درس میخوندم حتی

خودت حواست رو بده خیلی محکم به زندگیت

از خانوادت تو این زمینه توقعی نداشته چون گویا کاری از دستشون بر نمیاد وگرنه اینو من غریبه هم میدونم بچه رو تو سن کم شوهر ندم اونم با یه ادم اشتباه بعدش هم به اندازه ی کافی به خاطر جدایی روحش آسیب دیده ازش انتظار بهترین نتیجه رو نداشته باشم

بچسب به درس ک با درس بتونی خودت رو نجات بدی

خودت حواست رو بده خیلی محکم به زندگیتاز خانوادت تو این زمینه توقعی نداشته چون گویا کاری از دستشون بر ...

خوبن ها از همه لحاظ فقط نمیتونم چرا الان اینطوری میکنه مامانم

انقدر هم غر میزنه یه کاری رو کم انجام میدم میگه الان باید به زندگی رو میچرخوندی

خوبن ها از همه لحاظ فقط نمیتونم چرا الان اینطوری میکنه مامانمانقدر هم غر میزنه یه کاری رو کم انجام م ...

بهشون احترام بذار ولی تو این موارد بی توجه باش

نسل فرق کرده هنر دخترا ازدواج زود و زود زاییدن نیست دخترا درس میخونن پیشرفت میکنن مستقل میشن و...

قشنگ حواست رو جمع آینده کن

خیلی وقتا همین پدر مادرا به اسم دلسوزی و خیر و صلاح زندگی بچه رو خراب میکنن

بهشون احترام بذار ولی تو این موارد بی توجه باشنسل فرق کرده هنر دخترا ازدواج زود و زود زاییدن نیست دخ ...

بابام که خیلی پشیمون شد الانم میگه بخون برو دانشگاه پشتت هستم رشته خوب بری نخواستی هم پول میدم آزاد 

چون بابام گفت ازدواج بعد دانشگاه‌ با شوهر بعد هم اینارو تایید کرد.

ولی دو هفته بعد از عقد که گفتم نمیخوام تنها کسی که پشتم بود بابام بود