2777
2789
عنوان

اونایی که رابطه خوبی با خانواده شوهر دارین بیاین فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 65 پست
بعد مدت ها خسته شدم و جوری که به گوشش برسه چند تا از کاراشونو گفتمانتظار داشتم شرمنده بشن ولی انقدر ...

منم تصمیم گرفتم این بار این کاراشون رو به فامیل بگم چون فامیلیم 

ولی گفتم ولش کن بدتر میشه واگذارشون کردم بخدا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب آدم فراموش نکنه نمیتونه دیگه رابطه خوبی داشته باشه کهمثلا من تو دلم همش میگم اگه خوبی منو میخواست ...

من به لباس و وسایل فکر نمیکنم، چون گذشته دیگه 

رفت و آمد هم، گاهی هفته ای یکبار

گاهی، هفته ای 2_3 بار

اما برای غذا نمیریم، شاید ماهی یکبار هم نشه 

هر دو طرف به هم احترام میزاریم 

و از حرف های از سر دلسوزی شون، ناراحت نمیشم

اما این حرف هایی که شما گفتی، فحش و... 

تا روزی که عذرخواهی نکنن، رفت و آمد نمیکنم

و دیگه، مثل قبل نمیشم

من روش دوری و دوستی را انتخاب کزدم 

از اول اینقدر برنامه برای خودم چیدم که زیاد خونشون نمی رفتم دو هفته یکبار در حد ۲۰ دقیقه از اول دست خالی نمی رفتم برای اینکه خانم بودن خودم را به رخ همه شون بکشم یک چیزی ترشی یا مربا و یا دسر درست میکردم می بردم مادر شوهر خیلی ذوق میکرد 

دوبار در سال دعوتشون میکردم کل خانواده شوهرم را تعدادشون بالای ۳۰ نفره

روی زندگی خودم خیلی متمرکز بودم 

گاهی حرفهای چرند میشنیدم ولی اصلا نشنیده میگرفتم 

خیلی در ظاهر بهشون احترام میگذاشتم 

نمی توانستند بمن بی احترامی کنند

خب آدم فراموش نکنه نمیتونه دیگه رابطه خوبی داشته باشه کهمثلا من تو دلم همش میگم اگه خوبی منو میخواست ...

مامان من عروس نداره ولی دامادهاش اندازه ما دوست داره

بر عکس خونه مادر شوهرم عروس که من باشم و فقط یکی هم هستم ادم حساب نمیکنه ولی ادعاش گوش فلک پر کرده منم کاری بهش ندارم و کار خودم میکنم

در ظاهر خوبیم ولی در باطن.....

راهمون هم دوره شاید ۳ یا ۴ ماه یکبار همدیگه رو ببینیم

ایندفعه اینقدر اذیتم کرد حتی نذاشت برای خاکسپاری دایی م برم شهرمون، تازه بهش برخورده که چرا من ناراحت شدم و واکنش نشون دادم

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 
انقدر به من گفتن کینه ای هستی فراموش کن شلوغش نکن اتفاقی نیوفتاده ما با تو کاری نداریم بجز لطف بهت ک ...

گس لایت میکنند

بدی میکنند بعد بی‌اهمیت جلوه میدن

و شما مقصر میشین