2777
2789
عنوان

پدرشوهرم…تورخدا بیایید کمک

146 بازدید | 12 پست

بچه ها من‌پدرشوهرم سرطان خون گرفت دوماه پیش 

وای نمیدونید چ  روزگاری داشتیم شوهرم همش گریه غصه نمیدونی وای اصلا یاد اون روژا میوفتم تن و‌بدنم میلرزه 

با شوهرم همش از این آزمایشگاه ب اون آزمایشگاه بودیم از مطب های شیمی درمانی و اینا ... خاب و زندگی و خوراک نداشت سوهرم زندگیم داشت خراب می‌شد 

تا خداروشکر یکی دوماه رو به راه بود تا امروز ک آزمایش داده و دوباره مریضیش عود کرده و باید نمونه برداری کنه

شوهرم اول بهم نگفت امروز ظهر فهمیدم حالش بده ب روش نیاوردم اومد خونه گف میخام بخابم خابید سریع بیدار شد هی گفتم چته چته بگو هی پاپیچ شدم برام توضیح داد زد زیر گریه منم گریه کردم ( من پدرشوهرمو دوست دارم ولی همش بخاطر شوهرم ناراحتم و گریه می‌کنم میترسم حالش بد شه ی چیزیش بشه من میمیرم خیلی استرسی و مضطربه همش تو خودش میریزه فکر و خیال میکنه میترسم😭)

توضیح داد و‌رفت بیرون از خونه 

الان زنگ زدم گف دم در نشستم گفتم هروقت خاستی بیا 😭

نمی‌دونم چ برخوردی کنم نمی‌دونم چی بگم چیکار کنم 

حالا پولم ندارن بره نمونه برداری و شیمی درمانی 

چون پول داشتن ی عالمه رفتن ۱و خورده ای ماشین خرید شاسی خرید مادرشوهرم گف شاسی میخام من گفتم بابا مستعد این بیماری هست همه پولتونو ماشین نخرید 

حالا شوهرم میگه پول نداره بابام ک پیگیر بشه 

فک کنم خودش میخاد سکه بفروشه به من هیچی نمیگه من خودم بهش این پیشنهاد و دادم هیچی نگفت 

چیکار کنم بهم حرف بزنه؟؟

مادرشوهرم یکم بی فکره بهش گفتم کل پولتونو ماشین نگیرید ی ماشین ساده بگیرید یذره پول بزارید تو حساب باشه 

اینکارو نکرد هیچ ماهی هم ۳۶ میلیون دارن قسط میدن

پول ندارن اصننن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خییییلی صبور باش ، سعی کن بهش امید بدی

تحقیق کن ببین چی واسه پدرشوهرت بهتره به شوهرت بگو

از طب سوزنی استفادع کنین، خیییییلی عالیه

یه مرکز بزرگ که چهارمین ایرانه  شهرکرد هست با هوش مصنوعی کارش و واقعا عالیه، خودم ازش نتیجه دیدم

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

مادرشوهرم یکم بی فکره بهش گفتم کل پولتونو ماشین نگیرید ی ماشین ساده بگیرید یذره پول بزارید تو حساب ب ...

خب بفروشن ماشینو

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

خب ازش دلجویی کن پیشنهاد فروش سکه و ... هم نده چون ندار که نیستن همون مادرشوهر ماشین رو بفروشه و هزی ...

نیستن ندار نیستن ولی مادرشوهرم مثل عقده ای ها هست همش دنبال خودنماییه نمی‌دونم چه غلطی کنم شوهرمم خیلی دوسشون داره اصلا نمیتونم حال بد شوهرمو ببینم نمی‌دونم اینم بهم هیچی نمیگه 

خییییلی صبور باش ، سعی کن بهش امید بدیتحقیق کن ببین چی واسه پدرشوهرت بهتره به شوهرت بگواز طب سوزنی ا ...

اصلا گوش نمیدن مادرشوهرم غذاهای مونده میده بهش همش اصلا گوش نمیده کار خودشو میکنه دوس داره هرچی خودش میگه باشه 

خودشون ی خونه دارن ۱۲۰ متر اونو همینجوری انداختن رفت ی جا اجاره کرد خونه چون خونه خودشون تراس نداشت. ماهی ۲۸ میلیون کرایه میداد 

خونه خودشم نداد اجاره همونجوری موند 

به زور پدرشوهرم برگشت خونه خودش گیر داد شاسی میخام 

پذرشوهرمو تو اوج مریضی اساس کشی می‌کرد 

اصلا گوش نمیدن مادرشوهرم غذاهای مونده میده بهش همش اصلا گوش نمیده کار خودشو میکنه دوس داره هرچی خودش ...

میبینن اینارو؟ شاید همینا باعث مریضیش شد خب

شوهرتو قانع کن مشکل مامانشه ، اونو باید حل کنه

میبینن اینارو؟ شاید همینا باعث مریضیش شد خبشوهرتو قانع کن مشکل مامانشه ، اونو باید حل کنه

ی بار گفتم بهش گفته بود به مامانش 

مامانش بهم پیام داد گف دخالت نکن تو زندگیمون

ی بار گفتم بهش گفته بود به مامانش مامانش بهم پیام داد گف دخالت نکن تو زندگیمون

چقد بد

مشکل اصلی اینجا این مادرست وگرنه مریضی رو که میشه با دوا دکتر حل کرد