2777
2789
عنوان

اونایی که رابطه خوبی با خانواده شوهر دارین بیاین فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 65 پست
این رفتارایی که میگیو اگر کسی ببینه چجوری دیگه رابطش با خانواده شوهرش میتونه خوب بمونه؟!!!من رابطم م ...

انقدر به من گفتن کینه ای هستی فراموش کن شلوغش نکن اتفاقی نیوفتاده ما با تو کاری نداریم بجز لطف بهت کار دیگه ای نکردیم قدر نشناسی

میگم شاید مشکل از منه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تو خانواده ای بزرگ شدم که به بزرگتر از خودم تو نمیگفتم،هرکی از در وارد میشدم به احترامش بلند میشد ...

گفتم شاید شوخی میکردی 

شوخی که میکنی شاید با بقیه بگو بخند بکنی ولی یک مرز مهم شکسته میشه به نظرم 

برای اینکه تورو خشن نبینند خوبه فقط لبخند ملیح داشته باشی

ولی شوخی وجک گفتن 

یا شوخی های زنونه هرگز .باید روی شخصیتت حساب باز کنند 

اونوقت خودشون خجالت می‌کشند که باهات شوخی کنند 

یک عروس

همون رفتار های اولیه اش مشخص میکنه چه تیپی داره 

بعدش ثبات رفتاری هستش

یعنی همیشه تورو جدی ولی مهربون ببینند ولی جرات نکنند هرحرفی رو جلوت یا پشت سرت بزنند

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )
انقدر به من گفتن کینه ای هستی فراموش کن شلوغش نکن اتفاقی نیوفتاده ما با تو کاری نداریم بجز لطف بهت ک ...

نه عزیزم چرا مشکل از تو باشه

مگه دور از جونت کودنی چیزی هستی که نتونی توهینو از احترام تشخیص بدی

خرید اصلا مهم نیست اینکه میگی پشت سر بیشتر کرم از اونه که اومده بهت آمار داده در نتیجه هم عکس العمل ...

تو گوشی شوهرم دیدم پیامارو،یا زنگ میزد صدا بلند بود میشنیدم چجور راجع من صحبت میکنن

پدرشوهرمم میگفت مثلا رفته بودیم مشهد خواستم به دخترت عروسک بخرم دعوا درست کردن دیگه بیخیال شدم

تو اینستا هم چند بار دیدم راجع من چیزی نوشته بود

گفتم شاید شوخی میکردی شوخی که میکنی شاید با بقیه بگو بخند بکنی ولی یک مرز مهم شکسته میشه به نظرم برا ...

اصلا تاثیری روشون نداشت انگار من یک پروژه بودم و اونا وظیفه داشتن با شکستن حد و مرزام منو مثل خودشون بکنن

از ابتدا میدونستن از مهمون سرزده متنفرم و هررربار بدون اطلاع اومدن دم در 

اوایل ازدواج به شدت منو پیش همسرم خراب میکردن و رابطه خوبی نداشتیم چند بار تصمیم به جدایی گرفتیم و م ...

ببین دوست گلم عصبانیت همسرتون بخاطر دعواها و دلخوریای پیش اومده بین شما و خانوادشه،چون هم شمارو دوست داره هم خانوادشو،گیر می‌کنه بین دو جبهه،تا میتونی هوای شوهرتون داشته باش.رمز موفقیت زندگی راحت رضایت کندی شوهره.حتما یه جلسه مشاوره خانواده برو به شدت کمکت میکنه

نه عزیزم چرا مشکل از تو باشهمگه دور از جونت کودنی چیزی هستی که نتونی توهینو از احترام تشخیص بدی

بعد مدت ها خسته شدم و جوری که به گوشش برسه چند تا از کاراشونو گفتم

انتظار داشتم شرمنده بشن ولی انقدر نفرین کردن حالم خرابه

حتی بچمو نفرین کردن

مشاور گفت فاصلتونو زیاد کنین تا حدودی بهتر شد ولی همچنان مثل قبل بدون اطلاع میان خونمون یا بچمو بزور ...

ای بابا،حق میدم بهتون،رفتارها مشخصه با منظور انجام میشه،شما اجازه نده بچه رو ببرن،اصلا نباید آنقدر مرزها شکسته بشن که  بدون اطلاع بیان یا به زور بچه رو ببرن.

مشاورت رو عوض کن،مشاوری برو که بهت کمک کنه تو این شرایط چطور حق اولیه خودت رو حفظ کنی

بعد مدت ها خسته شدم و جوری که به گوشش برسه چند تا از کاراشونو گفتمانتظار داشتم شرمنده بشن ولی انقدر ...

وای این کار اشتباه بوده گلم.مطکئن باش با این روش شرمنده که نمیشن تا کینه بیشتر میشه،شما باید اول روابط رو درست کنی بعد دلخوریاتو دوستانه با همسرت درمیون بذاری و ایشون به خانواده بگه،نه اینکه به یکی بگی و اون به گوششون برسونه،اینطوری که خیلی بده،عملا پشت سرشون غیبت کردی،مثل خودشون رفتار نکنی 

ما راهمون دوره هر ۴ـ۵ ماه یکبار میریم ۲۰ روز اینا می‌مونیم کم و کاستی همیشه هست برای من مناسب خاصی نگرفتن عروسی نگرفتن طلای خاصی نگرفتن ولی خب اینجوری هم نبود داشته باشن و نکرده باشن 

مثلاً مادر شوهرم بخاطر خرید یخچال مورد علاقه من طلا فروخت 

با خانواده م خیلییی خیلی خوبن شکر خدا 

از این که مناسب ها اگه برامم چیزی نیارن ناراحت نمی شم مثل قبلا برخورد می کنم می گم شاید نداشتن که بد ...

والا من سالی یه بار میرم 

رابطه ام هم باهاشون خوبه 

پسر مجردشون هم تو شهر ماهست ور دل خودمه و همیشه باید سرویس بدم بهش ولی الان خداروشکر رفته 

بعد یه سال رفتم با اینکه میدونستن از تنهایی فرار کردم و رفتم پیششون خواهر شوهر ۳۰ساله ام با بچه ۸ساله ام دوبار دعوا کرد و اشک بچه رو درآورد 

خونه خواهرشوهر ۴۰ساله رفتم یه شامی درست نکرد که بچه ها شبش گشنه خوابیذن 

تازه من همیشه تعریف اینارو به بقیه میکردم که چقذ خوبن و اینا