2777
2789
عنوان

خانمای متدین .....بیایین😥

384 بازدید | 38 پست

سلام دوستان 

خواهشا خوب بخونید وراهنماییم کنید

دوره ام 30 دوره هست وهشت روز مونده تا موعدام بشه.

ولی چون یکی دوروزه دل درد میگیرم مثل زمانی که میخوام عادت بشم ولیکن خبری از پری نیست 

وصبح بی بی زدم هاله کمرنگ افتاد .....

تواقدام و الان بجای شادی غمگینم یعنی 50 50 ام باخودم😢

چون بعداز پاک شدنم آرایش ولاک داشتم و بعد پاک کردم و.... اقدام

وفرداشبش هم همینطور ولی بعدش فهمیدم لاکم کامل پاک نشده بوده و ذره ایی روی ناخن ام بود

حالا من با غسل هایی که کردم و چون لاکم اثارش بوده حکمش چی میشه😢😢

نمیخوام بچم اینژوری بیاد😢😢😢😢

الهم صل علی محمد وال محمدو عجل فرجهم  

😟خارجیا ک کلا غسل نمیکنن بچه چشم درشت و چشم ابی دنیا میارن حکمش چیه؟😂ولکن بابا 

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😟خارجیا ک کلا غسل نمیکنن بچه چشم درشت و چشم ابی دنیا میارن حکمش چیه؟😂ولکن بابا 

برای خوشگلیش ناراحت نیستم 😕😕

الهم صل علی محمد وال محمدو عجل فرجهم  

بابا بیخیال عزیزم..زیاد حساس نشو...اگه باردار باشی که خواست خدا بوده..خدا خیلی مهربونتر از این قاعده و قانون هاست...شما که غسل کردی نمازهاتم خوندی..به نظرم با خدا راحت باش

وقتی میخنده ی  لپش چال میافته😍😍😍😍

غصه نخور و خودتو اذیت نکن. ان شا الله خیره و ی بچه سالم و جیگررررر میاد تو دلت😘😘😘

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
برای خوشگلیش ناراحت نیستم 😕😕

منم کاری ب خوشگلیش ندارم میگم خارجیا ک کلا غسل نمیدونن چیه و بچه میارن حکمش چیه؟مشکلی نداره خب یه بار میبینی ادم تمیز نباشه و حامله ام شه دیگ نمیشه بچه رو سقط کرد ک 

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز